Home Zanimljivosti “SPODOBE LJUDSKE – MAMLAZI JEDNI”: Zvezdan pobesneo – Urla i vređa narod…...

“SPODOBE LJUDSKE – MAMLAZI JEDNI”: Zvezdan pobesneo – Urla i vređa narod… (VIDEO)

657
0
Zvezdan Slavnic,
Zvezdan Slavnic,

“Ovo je odvratno…”

Diskvalifikovani zadrugar Zvezdan Slavnić od izlaska iz “Zadruge 6” zarađuje preko društvenih mreža, a najviše na TikTok-u, gde mu tokom “lajvova” podrška šalje novac preko poklona.

U poslednje vreme je ovo opalo, pa je Slavnić doživeo slom tokom uključenja uživo i počeo da peni na svoju podršku i da ih vređa, a sve zbog toga što mu ne šalju dovoljno novca.

– Šta je problem? Hajde, taman i da izađem ranije malo, da se viđam sa tim devojkama na kvarno, pošto moram vas da isfoliram da bih se video sa njima. Hajde sad, šta je, šta je sad problem? Šta vam je sad problem? Ne tapkate, ne bacate ništa, k*njate samo tu i svađate se. Hoćete sve da vas banujem? Da lepo imam sto ljudi… Sutra u novinama: “Zvezdan traži od svoje podrške” – pobesneo je Slavnić, pa nastavio:

– Ne tražim od podrške, mi smo porodica, napišite kako treba. Šta vam je problem, spodobe ljudske? Teške spodobe. Moja podrška mi ništa ne baca. Zapitajte se šta ste vi. Uđite kod nekoga i pišete gluposti, spodobe teške. Jesam vama nešto uradio u životu? Mamlazi jedni – govorio je besno Zvezdan.

Slavnića su osudili u komentarima zbog ponašanja prema fanovima, zbog čega je on dodatno pobesneo.

Mnogi su mu natrljali na nos da je podršku imao samo dok je bio u vezi sa Anđelom Đuričić, kao i da je počeo da je gubi kad je raskinuo sa njom.

“Beda ljudska”, “Ovo je odvratno”, “Užas” – bili su samo neki od komentara ispod videa.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!

Previous articleTELEVIZIJA HITNO REAGOVALA NAKON OBRAĆANJA FILIPA CARA: Istina o ponudi za posao koju je navodno odbio…
Next articleMARIJA KULIĆ PRESAVILA TABAK: Nakon optužbi rešila da tuži Bebicu – I Ivan Marinković na udaru…