Home Zanimljivosti TELEVIZIJA HITNO REAGOVALA NAKON OBRAĆANJA FILIPA CARA: Istina o ponudi za posao...

TELEVIZIJA HITNO REAGOVALA NAKON OBRAĆANJA FILIPA CARA: Istina o ponudi za posao koju je navodno odbio…

15745
0
Filip Car,
Filip Car,

Oglasili se i otkrili detalje…

Istina o ponudi za posao koju je navodno odbio!

Vest da će se Filip Car od septembra pridružiti Hajp televiziji i navodno voditi svoju emisiju podigla je veliku prašinu.

Nakon čega se odmah oglasio Filip Car i objavio da ipak neće raditi na ovoj televiziji.

Nakon ovoga, usledilo je i saopštenje Hajp televizije, gde su jasno istakli da Filip nikada zvanično nije dobio ponudu da bude voditelj.

– Hype televizija nikada nije zvanično dala Filipu Caru ponudu da bude voditelj Hype-a. Bili su neformalni razgovori tzv. ćaskanje izmedju našeg direktora i Filipa Cara, gde su obojica pokazali želju za saradnjom koja nema veze sa voditeljskim poslom na Hype televiziji jer je stav Hype-a da nećemo više da zapošljavamo bivše rijaliti učesnike – istakli su i dodali:

– Razgovor sa Filipom je bio u smeru Hype rijalitija i tv “sapunice” koju radimo po priči Dejana Dragojevića, Dalile i Filipa, a koja se zove “Trojac bez kormilara” i za koju se završava scenario.

– Filipu se zahvaljujemo zato što je otkrio detalje za scenariste da lakše mogu da sklope priču oko te tv sapunice. Sa Filipom ćemo ostati u korektnim odnosima i zahvaljujemo mu se na jedinom intervjuu koji je dao našoj voditeljki Anđeli Đuričić od kada je izašao iz rijalitija – navede i nastavljaju:

– Tako da gledaoce Hype televizije umesto rijalitija očekuje jedna tv sapunica sa rijaliti momentima. Sve! Sad! Hype televizija – istakli su u saopštenju.

Previous articleOVOG PUTA POD ODREĐENIM PRAVILIMA: Mensur Ajdarpašić ulazi pripremljen u Elitu – Ovo mu nikako nije dozvoljeno…
Next article“SPODOBE LJUDSKE – MAMLAZI JEDNI”: Zvezdan pobesneo – Urla i vređa narod… (VIDEO)