Home Zanimljivosti FILIP CAR I DALILA UJEDINJENI: Nakon što su doneli odluku – Usledio...

FILIP CAR I DALILA UJEDINJENI: Nakon što su doneli odluku – Usledio završni udarac…

624
0
Filip Car, Dalila Dragojevic,
Filip Car, Dalila Dragojevic,

Pravo u centar…

Proteklih dana u epicentru medijskih dešavanja našli su se Dalila Dragojević i njen bivši dečko Filip Car.

Velika se prašina podigla kada je Filip ušao u Dalilin lajv na Tiktoku i slao poklone njenom protivniku kako bi ona izgubila meč.

Kao što je već poznato Dalila Dragojević je imala svoju autorsku emisiju na televiziji “Hajp” što joj je omogućio direktor pomenute televizijske kuće.

Kako se uveliko spekuliše o tome kako je dala otkaz, Saša Mirković je u saopštenju eksplicitno naznačio da iako je Dalila na sva zvona objavila da više nije deo “Hajp” produkcije ima obavezu prema njima još 14 meseci na osnovu ugovora koji je potpisala.

Njoj je isplaćen novac unapred kako bi sebe počastila skupocenim Mercedesom sa kojim se naširoko hvali. Osim što je uplovila u voditeljske vode, Dalila je paralelno držala lajvove na TikToku, što joj je bio dodatan izvor prihoda.

Ona je istakla kako je do prekida saradnje došlo isključivo njenom željom i da njena opsesija TikTokom nema veze sa tim. U jeku skandala našao se i njen bivši partner Filip Car koji je odbio poslovnu saradnju upravo zbog TikToka i time pokazao da se solidariše sa bivšom devojkom.

Da li opet sevaju varnice između ovo dvoje bivših ljubavnika i da li je ovo njihov tajni dogovor ostaje da vidimo.

Saša Mirković se oglasio na svom Instagram profilu i poslao jasnu poruku:

– Tik Tok treba zabraniti na Balkanu! Loše utiče na vaspitavanje dece i omladine! A sve koji zarađuju novac “prošenjem” na toj društvenoj mreži treba oporezovati sa 62% od prihoda kao što su oporezocani i izvođači muzike! Taj novac preusmeriti u prosvetu i izgradnju školskih ustanova – napisao je Saša.

Instagram,
Instagram,