Home Zanimljivosti MILJANA KULIĆ PODELILA SREĆNE VESTI: Bebica će da svisne od muke kad...

MILJANA KULIĆ PODELILA SREĆNE VESTI: Bebica će da svisne od muke kad sazna – Čestitke samo pljušte…

40413
0
Miljana Kulic, Nenad Macanovic,
Miljana Kulic, Nenad Macanovic,

Javno se oglasila…

Miljana Kulić i Ivan Marinković gostovali su nedavno u emisiji “Narod pita”.

Emisija se pretvorila u neviđeni skandal.

Oni su pričali o svom sinu Željku, a zatim i o njegovom rođendanu koji su proslavili krajem jula, a ubrzo su počeli da se žučno svađaju i vređaju.

Paralelno sa tim, Miljana i Nenad Macanović Bebica vode medijski rat nakon iznenadnog raskida, a svakodnevno se takmiče ko će više prljavog veša obelodaniti i izneti u javnost.

Pored toga, emotivno je “izvisila” i kod bivšeg partnera Lazara Čolića Zole i reklo bi se da su joj sve lađe potonule.

Međutim, bivša zadrugarka je sada sve iznenadila i objavila na Instagram profilu nove vesti, koje su oduševile njene pratioce.

Kako je Miljana putem profila Marije Kulić objavila, uskoro se vraća na društvenu mrežu TikTok, gde će vrlo često držati uživo uključenja, zbog čega je posebno srećna.

– Drugari, uskoro se ponovo družimo na TikTok-u! Malo da vas obradujem! Hvala na svemu, volim vas – napisala je Miljana Kulić na Instagram storiju.

Instagram,
Instagram,
Previous articleOGLASIO SE ŽELJKO MITROVIĆ PRED POČETAK ZADRUGE: Objavio snimak iz Šimanovaca – Ogroman broj ljudi na imanju… (VIDEO)
Next article“FILIP CAR JE DALILIN NAJVEĆI PROMAŠAJ – DRAGOJEVIĆ JE FEMINIZIRAN”: Najbolja drugarica oplela po bivšim Dalile Dragojević… (VIDEO)