Home Zdravlje NOVA UČESNICA ZADRUGE: Znate je sa malih ekrana – Muž joj ništa...

NOVA UČESNICA ZADRUGE: Znate je sa malih ekrana – Muž joj ništa ne veruje jer vodi buran život… (VIDEO)

216
0
Sladana Lazic,
Sladana Lazic,

Privukla je veliku pažnju…

Nova sedma sezona rijaliti formata “Zadruga” počinje vrlo brzo, već krajem avgusta ili početkom septembra, a budući zadrugari su već krenuli da se pojavljuju na obaveznim sistematskim pregledima kojima se podvrgavaju pred sam ulazak, jer produkcija nikada ništa ne prepušta slučaju.

Povodom navedenog, mnogi novinari su odlučili da se nađu ispred jedne prestoničke klinike ne bi li otkrili koja su to nova lica koja će krasiti ružičastu televiziju narednih devet do deset meseci.

Jedna od potencijalnih učesnica jeste i Slađana Lazić koja se ranije takmičila u rijaliti formatu “Parovi”. Budući da sve interesuje ko je nova zadrugarka i nešto više o njenom životu, evo par reči o njoj.

Na samom početku razgovora je šokirala sve prisutne medije kada je izjavila kako se pribojava da ne poklekne u Beloj kući i u tim trenucima prevari svog izabranika, sa kojim je nekada bila u braku, a kasnije se razvela, te ponovo obnovila romansu. Podvukla je kako mu nije pravo što ulazi u “Elitu”, ali da je uvek tu da je podrži u svim “ludostima”.

– Ja sam žena, majka, kraljica, nisam starleta. Imam nevenčanog muža, izuzetno se plaši, iako mi to neće reći, nije mu svejedno. Iskreno plašim se i ja jer ne funkcionišem bez njega, ali viši ciljevi su u pitanju, želim da obezbedim sebe i porodicu, deca su mi na prvom mestu, želim sve da im obezbedim. Plašim se da ne rasturim porodicu, to je mnogo vremena, nije ni meni svejedno, kad ste toliko dugo razdvojeni od nekog… Za sada ne postoji niko ko je tamo moj tip. Ne znam kako ću odoleti i da li ću odoleti udvaračima. Neću reći da mi se neće dopasti neki muškarac i da ću da se zaljubim – priznala je Slađana, pa pomenula kako joj je Filip Car simpatičan.

Buduća zadrugarka je nekada učestvovala u rijalitiju “Parovi” kao što smo na samom početku ovog teksta napisali, a tamo je imala prilično zapaženo učešće. Činjenica je da ume da uđe u konflikte, da stupi u vezu pred kamerama ali i da zaplače kad joj do toga dođe.

Kako je i sama pomenula u neformalnom razgovoru, 3 meseca je u vili Parova provela plačući, a to ljudima koji je vole, ali i samoj sebi ne želi ponovo da priredi.

Spreman je na sve i da zavrti priču oko svog imena. Puno obećava, a da li će je rijaliti progutati, blokirati i publika izbaciti već nakon nekoliko sedmica, ostaje nam da pomno ispratimo.

Sve pikanterije koje je Slađa obećala u razgovoru, poslušajte u narednom video zapisu.

Pogledajte prilog:

Previous articleNEPRIHVATLJIVO PONAŠANJE: Prvo i jedino oglašavanje produkcije o incidentu Ane Ćurčić… (VIDEO)
Next articleANĐELA DOJURILA KAO FURIJA NAKON ZVEZDANOVOG UDVARANJA DALILI: Osveta se servira hladna…