Home Zanimljivosti RASPLAKALA SE ZBOG DEJANA PRED NARODOM: Dalila shvatila svoje greške – Priznala...

RASPLAKALA SE ZBOG DEJANA PRED NARODOM: Dalila shvatila svoje greške – Priznala šta joj fali iz starog života… (VIDEO)

7605
0
Dalila Dragojevic, Dejan Dragojevic,
Dalila Dragojevic, Dejan Dragojevic,

Emotivan razgovor…

Dalila Dragojević aktivna je na Tiktoku i redovno igra mečeve na ovoj društvenoj mreži. Ona iza sebe ima armiju fanova koji joj šalju poklone na ovoj platformi, pa zarađuje ogroman novac.

Pre par dana se u njen lajv uključio anonimni korisnik koji je primetio da je Dalila nesrećna. Ona je uživala u razgovoru sa njim i u jednom trenutku su joj zasuzile oči. On je govorio mirnim tonom, dok se u pozadini čula umirujuća muzika, što je i Dalilu opustilo.

– Dalila ti si nešto tužna, vidi ti se u očima, imaš lažan osmeh, pogledaj me u oči. Neki problem imaš, ne znam koji. Ne znam zašto ljudi zaplaču kad uđu sa mnom u priču. Da li je Dalila srećna? – pitao je Dalilu anonimni korisnik, a ona je kratko odgovorila:

– Delimično – rekla je Dalila.

– Vidi se da ima tuge u očima, tebi fali stari život? – konastatovao je anonimni korisnik, ali u isto vreme i postavio pitanje Dalili.

Ona je sve vreme ćutala i vrtela se na stolici, pa su fanovi zaključili da je potvrdila njegove reči.

– Da fali joj. Znate šta njoj fali, gde ti živiš Dalila, što plačeš? Shvatila je da je puno zgrešila. Njoj fali neko da je čuva, da je pazi, poštuje i voli, Dalili je potrebna pažnja – rekao je anonimni korisnik.

– Da. Ne plačem, to je od dima. Vruće mi je, moram klimu da upalim – potvrdila je Dalila.

Ovaj snimak je zapalio društvene mreže i mnogi su zaključili da se Dalila pokajala zbog prevare sa Filipom Carem i da joj fali Dejan Dragojević sa kojim je imala “sigurnu luku”.

Ona je u ovom razgovoru ostala nedorečena, pa je to ostavilo prostora da fanovi na različite načine komentarišu ovu sitauciju.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

https://www.tiktok.com/@mama_tri_decaka_/video/7268311964118568197

https://www.tiktok.com/@mama_tri_decaka_/video/7268709636465888518