Home Zanimljivosti “DETE JE SVETINJA OD BOGA”: Nakon što se na neko vreme povukla...

“DETE JE SVETINJA OD BOGA”: Nakon što se na neko vreme povukla iz javnosti – Aleksandra pokazala stomak…

14058
0
Filip Car, Aleksandra Nikolic,
Filip Car, Aleksandra Nikolic,

Svi pitaju samo jedno…

Aleksandra Nikolić i Filip Car u vezi su oko osam meseci.

Filip je pobednicu prethodne sezone “Zadruge” verio dok su bili u rijalitiju, i još tada su pričali o svojim planovima za budućnost i svadbi kada napuste rijaliti program.

Međutim, par je imao brojnih nesuglasica i čestih turbulencija nakon izlaska iz rijalitija, dok se nedavno govorilo da su zauvek stavili tačku na vezu.

Ipak, izleda da su uspeli da pronađu zajednički jezik i izglade odnose, a fotografija koja je nastala nakon što je Aleks na nekoliko dana nestala sa mreže podgrejao je sumnje da je zadrugarka trudna.

Mnogi fanovi ovog para želeli bi da vide bivše zadrugare u ulozi roditelja, a stranca koja se bavi popularnim rijalitijem podelila je fotografiju po kojoj se čini da je stomak zadrugarke nešto većeg obima

– Trudna ili ne – stoji pitanje u objavi.

– “Ma naravno da nije trudna, nego rekla ona lujka numerološkinja pa još veći ludaci računaju plodne dane, Bože me oprosti”, “Jako neukusno komentisati na ovakav način i da jeste i da nije. Dete je svetinja od Boga. I svakoj ženi želim da se ostvari kao majka. Aleks, želim ti svu sreću ako je istina. To je blagoslov”.

– “Izgleda joj porastao stomak! Ne silazi Krompirko, kao sa šljive”, “Trudnoća zavisi od toga koliko para Pink nudi u novoj sezoni. Kod Bujke se ni deca ne prave za džabe. Čudno bi bilo da je nakon tolikih pokušaja sada uspelo, mora da je Bruno umešao svoje prstiće. Kada mogu svi drugovi, pa može i on”, “A zna li se ko je tata” – nadovezali su se fanovi u komentaru.

Po svemu sudeći, sve ih zanima ko je onda otac deteta.

Pomenutu fotografiju potražite i pogledajte na Instagramu!

Previous articleDALILA I ZVEZDAN SKOVALI TAJNI PLAN: Isplivao razgovor bivših zadrugara – Otkrili informacije o ulasku u Zadrugu… (VIDEO)
Next articleBEBICA PRONEVERIO NOVAC – PRETI MU ZATVOR: “Otac neće da čuje za njega” – Miljana Kulić ide do kraja…