Home Zanimljivosti “FILIP CAR JE KROMPIR”: Takijeva bliska prijateljica napravila skandal na lekarskom pregledu…...

“FILIP CAR JE KROMPIR”: Takijeva bliska prijateljica napravila skandal na lekarskom pregledu… (VIDEO)

12826
0
Filip Car,
Filip Car,

A evo koga smatra “japajajcem”…

U jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu održavaju se sistematski lekarski pregledi za buduće takmičare “Elite”.

Novo rijaliti televizije Pink počinje 3. septembra u 21 čas, a ispred ove privatnke klinike ekipa novinara zatekla je većinom za javnost nepoznata lica, ali smo zatekli i Teodoru Delić.

Teodora je bila učesnica devete sezone rijalitija “Parovi”, a njeno učešće je obeležio niz skandala. Priznala je da je u srednjoj školi imala grupni se*s, tvrdili su da je hapšena zbog na**otika, a sumnjalo se i u način na koji zarađuje novac.

– Bila sam na lekarskom pregledu, sve je prošlo kako treba. Ulazim u Elitu da mi bude odskočna daska i da se pokažem u nekom boljem svetlu – počela je Teodora.

Da li bi neko mogao u “Zadruzi” da te iznervira, sudeći po prethodnim takmičarima?

– Bila mi je smešna ona Slađa “Pedalina” (Poršelina). Za mene je ona pedalina jer košta 15 evra na primorju. Da se malo provoza, da se okreću pedalice… ona je meni smešna. Došla ovde, stala i kaže da nema lepih devojaka ovde. Neko ko izgleda ko što ona izgleda, a meni ona izgleda kao obična metla. Treba sebe prvo da pogleda.

Teodora je priznala da će vezu u kojoj je trenutno staviti na pauzu, jer partner nju u svakom momentu može da vidi, a ona njega ne. Njeni odgovori su na licu mesta izazvali snažne reakcije!

Čiji izgled bi te privukao, od prethodnih učesnika? Da li bi to bio neko kao što je Car?

– Car nikako! On mi je kao krompir! Ni njegov nastup mi se ne sviđa. Ja ne znam ni kako su sve te devojke padale na njega, na osnovu čega. Baš mi je odvratan, možda je ok dečko. Ok, možda sam bila malo gruba… Mensur mi je fizički lep, ali psihički… ja ne volim “japajajce”. To su vam oni što samo viču ja pa ja! Ja sam ovo, ja sam ono…

Teodora je potom priznala i da se ne poznaje sa sa Majom Marinković, ali da je sa starletinim ocem jako dobra. Mi smo dobri prijatelji.

Detaljnije u prilogu ispod:

Previous articleOVO JE ZAPRAVO RAZLOG NJENOG ULASKA U ZADRUGU: Kačavenda progovorila o Mensuru – Spremna je… (VIDEO)
Next articlePOSLE KRISTIJANA GOLUBOVIĆA I ONA ULAZI U ZADRUGU: Sve što narod interesuje spremna je da obelodani… (VIDEO)