Home Zanimljivosti NOVO “ZAPOSLENJE” ANĐELE ĐURIČIĆ: Uprkos zabrani TikToka – Našla je način šta...

NOVO “ZAPOSLENJE” ANĐELE ĐURIČIĆ: Uprkos zabrani TikToka – Našla je način šta sada da radi…

6250
0
Andela Duricic,
Andela Duricic,

Odmah se oglasila…

Anđela Đuričić i dalje je zaposlena kao voditeljka na televiziji Hajp, a strpljivo čeka jesenju sezonu kako bi nastavila sa svojom emisijom.

Dok čeka da se završi letnja programska šema, Anđela očigledno ne gubi vreme.

Budući da je direktor Hajpa objavio da njegovi zaposleni i tv lica neće moći da imaju naloge na TikToku, kao i da im je zabranjeno da igraju popularne mečeve i na ovoj mreži “prose” novac, a kako je Đuričićeva do tada bila izuzetno aktivna na TikToku, morala je da pronađe neku alternativu.

Ona je svoje obožavaoce i pratioce obavestila da je napravila nalog na Tviteru, te da je svi zaprate, jer će od sada oglašavati na ovoj mreži.

Crnogorka nije časila časa, pa je odmah potom usledila i njena prva Tviter objava, koju je iskoristila za prozivanje drugih ljudi.

– Šta ima kod vas ovih dana? Vidim neke udaraju vrućine u glavu, drugi prose po TikToku, treći mole za ulazak u rijaliti, a ja evo odmaram kod kuće i spremam nove emisije – poručila je Đuričićeva.

Instagram,
Instagram,

Ono što je najzanimljivije u celoj priči jeste korisničko ime koje je Anđela napravila za svoj nalog, HelgaOfficialHN.

Instagram,
Instagram,

Podsećanja radi, Anđeli su hejteri prozvali Helga još u petoj sezoni Zadruge, ali čini se da je njoj ovaj nadimak simpatičan, pa ga je sad usvojila i kao pseudonim ili “umetničko ime”.

Od Tvitera korisnici takođe mogu da naprave zaradu, međutim, da biste zaista zaradili novac preko ove platforme, morate uložiti određeno vreme i trud. Na Tviteru zarada ne dolazi “preko noći” kao što je to slučaj sa TikTokom.

Previous articleNERVNI SLOM UŽIVO NA TIKTOKU: Filip Car se guši od besa i nemoći zbog surove istine koja sve menja… (VIDEO)
Next articlePOMOĆU ČAČKALICE SMANJUJU RAČUN ZA STRUJU: Bebica otkrio tajnu Kulića – Pogledajte koliki su im mesečni troškovi… (VIDEO)