Home Zanimljivosti “KAČAVENDA JE VEĆE ZLO OD ZLA – SVE SU RADILE ZAJEDNO”: Uključio...

“KAČAVENDA JE VEĆE ZLO OD ZLA – SVE SU RADILE ZAJEDNO”: Uključio se u program i žestoko opleo po Ani i kumi… (VIDEO)

474
0
Ana Curcic, Milena Kacavenda,
Ana Curcic, Milena Kacavenda,

Nema reči hvale za njih…

Ana Radulović je u emisiji “Narod pita” ugostila Mikicu Bojanića i Nenada Aleksića Ša. Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa bivšim zadrugarima.

– Pozdrav za sve pogotovo za Mikicu, tvoj tata je legenda. Nenade duša me boli kako te je napala ona gledateljka jer te znam i u kom si kraju rođen. Nenade ti ništa nisi grešio i radio si kako si mislio da treba, ko ima pravo da ti ulazi u život – počeo je gledalac pa nastavio:

– Janjuš se toliko osilio da sada provlači neke seljačke fore i vređa goste, a isto to radi i Miljan. Mislim da ova Kačavenda kada uđe u Zadrugu, to je još veće zlo od zla, ona i njena kuma su menjale i muževe i momke i tu se ne zna više ko je koga, strašno. To će biti najveće razočarenje Zadruge. Ne mislim da će otkriti ništa novo, otkriće i sebe jer su sve radile zajedno, to su najveće mafijašice. Ana je Zvezdana naterala na sve najgore što je radio. Ništa Zvezdan nije otkrio o Ani, poštedeo je a ona o njemu sve, hteo je iz svoje kože da iskoči ali je ćutao – završio je gledalac.

– Što se tiče Kačavende, ona je mene uvredila ničim izazvanim, ali nikada joj nisam odgovorio, nebitno mi je. Kada su me pitali šta mislim o njenom ulasku rekao sam da je pričljiva i da će praviti haos što su neki prokomentarisali kao da sam je podržao. Nisam je podržao niti ću – bio je izričit Ša.

Usledilo je novo uključenje.

– Pozdrav za sve. Ša htela sam da ti kažem pošto me prošli put nisi razumeo. Htela sam da kažem da tebi ne pristaje starija devojka nego mlađa jer i ti izgledaš mlađe na šta si me ti uvredio i nisi razumeo sarkazam kada sam rekla da si u klimaksu – započela je gledateljka.

– Nisam Vas uvredio ničim, nemojte da se služite nekim terminima iz rijalitija. Većina vas koji zovete je uvredljivija od nas. Ja reagujem samo kada se neko javi kao prošla gledateljka i bude onako nekulturan – rekao je Ša.

– Samo sam se uključila da kažem da nisi dobro razumeo i da bih sebe “oprala”. Ni meni ne bi bilo tamo lako i hoću da kažem da vas razumem, ali nemojte da se hvatate za jednu reč od nas gledalaca i svađate se sa nama. Ja nikada nisam osudila nikoga jer u tim cipelama nisam hodala. Ti si plaćen za to što sediš tu i odgovaraš na pitanja, daj meni te pare i ja ću pričati umesto tebe. Za šta si bio tamo, za kikiriki? – rekla je gledateljka i nasmejala sve.

– Za lešnik – bio je sarkastičan Ša.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Previous articleALEKSANDRA NIKOLIĆ U OČAJU: Obratila se Filipu Caru javno nakon raskida – Šta se sa njom desilo…
Next articleNOVI RIJALITI OBRAČUN – SVE GORI: Anđela Đuričić ne oprašta izdaju – Sprovela momentalnu akciju nakon napada… (VIDEO)