Home Zanimljivosti OGLASILA SE: Dalila šokirana nakon što je saznala istinu – Odmah se...

OGLASILA SE: Dalila šokirana nakon što je saznala istinu – Odmah se zaklela pred svima…

14009
0
Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

Niej mogla de veruje…

Dalila Dragojević je vrlo aktivna na društvenim mrežama gde sa svojim obožavaocima deli sve šta joj se događa. Naravno to joj i u krvi jer je sazrevala kao osoba u rijaliti programima i u njima bila vrlo uspešna.

Podsećamo da je Dragojevićka osvojila prvo mesto u rijalitiju “Parovi” i da je dva puta bila drugo mesto, prvo isto u Parovima, a onda i u petoj sezoni Zadruge.

Ovih dana Dalila dominira Tiktokom gde je daleko iza sebe ostavila sve druge zadrugare koji zarađuju na ovaj način. Takođe je vrlo aktivna i na Instagramu, gde putem lajvova priča šta joj se sve dešava

Njene dogodovštine izazivaju veliku pažnju, a poslednja je i nasmejala dosta ljudi.

Naime, ona se javila iz jednog salona za nokte i ispričala šta je upravo doživela.

– Sedim ja tako ovde čupava, nikava, neispavana, zakasnila za termin. Sedim ja tako sa osobom koja mi radi nokte i ne znam što sam ja spomenula red bul, i tada meni ona kaže da niakd nije probala. Koliko ti imaš godina? pitala sam je. Rekla mi je 21. Za dvadest jednu gdoinu ti nisi probbala Red Bul? Kaže ona. Nikad. Ma bogme ćeš ga probati ne zvala se ja Dalila. Odem u prodavnicu i nisu imali običan red bul već samo sa kasjijom i lubenicom. Nema! I onda sam kupila sa lubenicom – ispričala je šokirana Dalila.

Instagram,
Instagram,

Dalila nije mogla da dozvoli da neka devojka ne proba energetsko biće i zaklela se u svoje ime da će ta devojka morati da proba.

Potom je Dalila snimila video kako manikirka proba prvi put u životu red bul. Ona je bila vrlo vesela dok ju je Dalila bodrila. Na kraju je probala i rekla da nije loše.

– Pa naravno da nije loše. Ti si mislila da je to neki otrov – našalila se Dalila.

Instagram,
Instagram,
Previous articleSUPRUGA SE OBRATILA JANJUŠU ZBOG ULASKA U ZADRUGU: Posle svega što je preživela – Evo šta mu jasno poručila…
Next articleALEKSANDRA OTKRILA ISTINU O RASKIDU SA FILIPOM CAREM: Uhvatila ga sa Dalilom – “Ne zanimaju me bivše ljubavi…” (VIDEO)