Home Zanimljivosti STIGLA ZVANIČNA PRESUDA ZA MILJANU KULIĆ: Ipak neće ući u Zadrugu –...

STIGLA ZVANIČNA PRESUDA ZA MILJANU KULIĆ: Ipak neće ući u Zadrugu – Po tužbi od pre tri godine…

1562
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Marko Đedović dobio slučaj…

Voditelj i novinar Marko Đedović tvrdi da je dobio presudu u svoju korist, po tužbi koju je pre tri godine podneo protiv Miljane Kulić zbog nanošenja telesnih povreda.

Pored dve godine uslovne kazne, Miljana je navodno osuđena i na psihijatrijsko lečenje u bolnici zatvorenog tepa.

Pre Marka, i Jovana Tomić Matora je dobila presudu u svoju korist, ali i novčanu naknadu, koju joj je sud dodelio, a i dalje pokušava da je naplati preko izvršitelja.

Nakon uvreda i kleveta koje je Miljana nedavno izgovorila na Đedovićev račun u emisiji “Narod pita”, Marko je podigao još jednu tužbu, ovog puta za naknadu štete.

– U presudi stoji da Miljana mora da ide na psihijatrijsko lečenje, u ustanovu zatvorenog tipa, u zatvorsku bolnicu. Samo se čeka da sud u Rumi objavi presudu. Ponavljam, presuda je već doneta. Mislim da je izrečena i kazna uslovno dve godine i plus bolničko lečenje od šest meseci zbog počinjenog krivičnog dela. Sad ću tražiti i nakadnu štete i tim parama pomoći nekom detetu da se izleči – rekao je Đedović, prenosi “Svet”.

– Odlučio sam se na dalje gonjenje, kako bih novac donirao, ali pare ću javno odneti, a ne da lažem kao pojedini, kako su pared dobijene na kocki uplatili bolesnoj deci. Doneta je presuda, samo treba da se objavi. I Matora je dobila presudu u svoju korist i dodeljena joj je novčana naknada i sada to naplaćuju izvršitelji. da nije donesena presuda, Matora ne bi mogla da naplati te pare – završava budući učesnik “Elite”.

S obzirom na delikatnost situacije i činjenicu da ako je presuda doneta, ona će u tom morati da bude sprovedena, a Miljana time gubi mogućnost ulaska u rijaliti.

Pozvali smo i Miljanu i Mariju Kulić za komentar, ali se do zaključenja ovog teksta nisu javile.

Previous article“ZBOG NJIH MI SE KĆERKA RAZBOLILA”: Otac Filipa Cara ucjenjuje Aleksandru – Slovenka očajna…
Next articleLJUDI MU ŠALJU NOVAC OTKAD JE OBJAVIO DA SE RAZVODI: Nenad Aleksić Ša se opario preko noći…