Home Zanimljivosti “MILICA ME JE ZVALA – VIDEĆETE ME U ELITI”: Dalila ekskluzivno otkrila...

“MILICA ME JE ZVALA – VIDEĆETE ME U ELITI”: Dalila ekskluzivno otkrila šta će biti njen zadatak u novoj sezoni Zadruge… (VIDEO)

1403
0
Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

Dragojevićeva je imala povod za slavlje, a novinari su bili na licu mesta…

Dalila Dragojević je dočekala jubilarni 30. rođendan.

Ekipa novinara našla se na njenoj proslavi u jednom restoranu.

Kako je iste večeri startovala i “Zadruga 7 Elita”, sa Dalilom su novinari porazgovarali na ovu, ali i brojne druge teme.

Dragojevićeva je objavila da je nakon otkaza na Hajp televiziji dobila ponudu Milice Mitrović, pa ćemo je opet gledati u ulozi voditeljke.

Dalila novu televizijsku sezonu započinje na TV Red, gde će imati svoju emisiju, a kako je otkrila, program će biti posvećen upravo “Eliti” i njenim učesnicima.

– Osećam se fenomenalno, ja sam očekivala da će to biti još posle “Zadruge 5”, međutim nije se ostvarilo, ja sam se zaposlila na drugoj televiziji, sada se vraćam tamo odakle sam krenula. Radiću na tome da budem što bolja, neću biti deo “Zadruge” kao učesnik to vam je već jasno, imaću svoju emisiju na Red-u i emisija će biti posvećena “Zadruzi”, gosti, uključenja itd. Možete da me vidite u “Eliti” onako u prolazu, što se kaže… kao voditeljku možda neke emisije, povremeno – rekla je Dalila.

Ceo razgovor sa Dalilom, i šta je imala da kaže o bivšem direktoru, Saši Mirkoviću koji ju je tužio, kao i o odnosu sa Zvezdanom Slavnićem, pogledajte u nastavku.

Prilog pogledajte ispod:

Previous articlePRVA AKCIJA U UADRUZI – OTVORILI SEZONU: Rodile se nove simpatije – Ugrabili prvi trenutak da se osame… (VIDEO)
Next articleNEVEROVATNE SCENE NA SAMOM POČETKU RIJALITIJA: Ovako izgleda prvi prizor u renoviranoj Beloj kući… (VIDEO)