Home Zanimljivosti “TO NISAM SMEO DA RADIM”: Marko Đedović otkrio detalje tajnog razgovora sa...

“TO NISAM SMEO DA RADIM”: Marko Đedović otkrio detalje tajnog razgovora sa Milicom Mitrović – Priznao da li će imati… (VIDEO)

1816
0
Marko Dedovic, Milica Mitrovic,
Marko Dedovic, Milica Mitrovic,

Ovo je istina o njegovom učešću u “Zadruzi”…

Pre par dana je počela sedma sezona rijaliti progama “Zadruga”, koja nosi naziv “Elita”. Na velelepno imanje u Šimanovcima se uselilo 56 zadrugara, među kojima je i Marko Đedović.

Marko je imao prilike da se oproba i u ulozi voditelja, člana produkcije i rijaliti učesnika, a u emisiji “Oči u oči sa Ivanom” je u razgovoru sa voditeljkom Ivanom Stojanović otkrio u kojoj ulozi se najbolje snalazi i šta mu najviše prija.

– Leže mi svi ti poslovi, ali moja ljubav je rijaliti. I kada radim informativu nekako me uvek zanima šta se dešava i na zabavi i u “Zadruzi”. To je projekat koji ja mnogo volim – rekao je iskreno Đedović.

Marko je zatim otkrio kako se javila ideja da se ponovo vrati kao rijaliti učesnik u “Zadrugu” i da li je to bilo na inicijativu čelnika televizije Pink.

– Osetio sam negde u komunikaciji sa Milicom Mitrović da bi to možda bila želja, pa sam rekao: “ajde da ti prekratim muke, da razgovaramo”. Ja rijaliti volim. Iz aspekta voditelja opet moraš sve to da pratiš. Ti moraš da si 24 časa u tome, da pratiš dešavnja i da si na strimovima. Stižu nama izveštaji, ali ne može tebi izveštaj da pomogne ako ti piše naslov negde, a ti ne znaš šta se desilo i treba da uđeš u kuću i da znaš šta treba da pitaš i šta se sve izdešavalo. Isto mi je, samo ovde imam direktniji uticaj na dešavanja, a to je nešto što ja apsolutno volim. Mnogo puta se videlo da se ja gušim kao voditelj, da mi stoji knedla u grlu i da me steže sve. U određenim trenucima bih rekao lažovima da su lažovi, budalama da su budale i nazvao ih pravim imenom. Iz aspekta voditelja ja ne mogu da pričam neke stvari i budalaštine u programu. Iz aspekta voditelja ne mogu da dozvolim sebi neke stvari. Jako mi se sviđaju ljudi koji ozbiljno i pametno rade svoj posao. Ne mogu da budem i voditelj i učesnik u istom trenutku. Ne mogu da izgovorim budalaštine, a da predstavljam produkciju. Samim tim kao predstavnik produkcije, a kao voditelj u tom trenutku, stavljam određeni stepen neozbiljnosti na teret produkcije. Ja nisam takav i ne mogu da izigravam cirkusku mečku – rekao je Marko u emisiji “Oči u oči sa Ivanom”.

S obzirom na to da Marko ove sezone ulazi iz pozicije nekog ko je imao prilike da bude član produkcije, mnogi su sumnjali da će on imati povlastice na imanju. Đedović je stavio tačku na nagađanja i jasno svima stavio do znanja da je ravnopravni učesnik sa drugim zadrugarima.

– Moj radni odnos prestaje ulaskom u “Zadrugu”. Da li ću ja duže spavati od nekog ili ne, je manje bitna stvar u odnosu na to šta se svali na mene dok sam učesnik rijalitija. Ja mislim da ja najgore prođem u tom rijalitiju zato što su oko mene svi kojima se nešto dešava u životu i imaju pitanja i neku priču. Svi trče kod mene i pitaju me: “Đedoviću šta ćemo s ovim?” Svi imaju svoju neku muku, a ja imam sve njihove muke. U određenim trenucima je meni to jako interesantno i skrati mi vreme u rijalitiju, ali me i jako umori. Tih priča “šta može Đedović” je bilo još od “Zadruge 3”, a svi oni rade isto što i ja, samo sam im ja trn u oku – rekao je Marko.

Đedović je potom otkrio da li će imati neki specijalan zadatak na imanju i da li će voditi neku od radio emisija u “Zadruzi”.

– Ne, to nikada nisam želeo, ni u prethodnim sezonama. Meni je dosta mog programa, ajde da čujemo malo druge šta imaju da kažu. Nešto mi tu ne odgovara i to nikada nisam mogao. Više sam voleo da budem kao gost i da pričam šta želim, a ne da ispitujem nekog s kim sam već pričao o tome. Malo mi deluje nenormalno – rekao je Đedović.

Šta je još Marko Đedović otkrio o svom honoraru, Dalili Dragojević kao voditeljki, sukobu Anđele Đuričić sa Pinkom i njegovom odnosu sa Milanom Miloševićem, saznajte u video prilogu u nastavku.

Pogledajte prilog:

Previous articleMARKO ĐEDOVIĆ PROGOVORIO O DOKAZIMA: Dejan Dragojević ih čuva kao kec u rukavu… (VIDEO)
Next article“JANJUŠ MISLI DA MOŽE DA SE IGRA SA KUMOM”: Milena Kačavenda započela otvoreni obračun…