Home Zanimljivosti JANJUŠ BRUTALNO KAŽNJEN: Rijaliti veteran prekršio pravila ugovora – Mora da odgovara...

JANJUŠ BRUTALNO KAŽNJEN: Rijaliti veteran prekršio pravila ugovora – Mora da odgovara za svoja dela… (VIDEO)

1438
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Pojavila se šok informacija…

Marko Janjušević Janjuš, poznati rijaliti učesnik, nastavio je da se druži sa nama putem malih ekrana u rijalitiju “Elita”, a njegovo ponašanje već privlači veliku pažnju.

Bivši košarkaš se tokom leta pomirio sa suprugom Enom, a njegov odnos sa takmičarkama se mnogo prati.

Neki već sumanju da će napraviti grešku i izneveriti suprugu.

Međutim, dok Janjuš boravi u rijalitiju, on ne sluti šta se dešava sa njegovim profilom na društvenoj mreži Instagram.

Neko ko vodi društvene mreže bivšeg košarkaša objavio je zabranu koja je stigla od Instagrama, zbog vređanja drugih korisnika iste ove platforme.

– Može li neko da mi objasni zašto su mi ugasili kad ništa loše nisam napisao, osim da mi ga malo p*puši – napisala je osoba koja je zadužena za Janjušev Instagram profil putem storija.

Instagram,
Instagram,

Janjušev profil dobio je zbog povrede prava zabranu da šalje poruke čak pet dana, a bivši košarkaš bi sigurno poludeo kad bi znao da se ovo dešava.

Podsećamo, Janjuš je na ulasku u “Elitu” u studiju prvi put iskreno govorio o pomirenju sa Enom.

– Sad ću da budem iskren prema tebi i prema svima, ja ovakvu podršku nikad nisam dobio. U svaku sezonu sam ulazio pod tenzijom, da nisu bili za to moji drugari i moja žena, a ovaj put mi je konačno podržala. Kad nismo bili zajedno, pa i da mi se progleda. Zadnjih mesec dana, otkako smo rešili nešto i neka nova šansa i novi početak, stvarno sam se primirio malo više. Ja sam njima baš dosta posvećen i jedva čekam da prođe, nije lako. Mnogo mi je teško kad pomislim na 10 meseci. Ne možeš da izdržiš 10 dana bez nekoga koga najviše voliš, a ne 10 meseci. Ja od ovoga živim i zarađujem, tako da sam biram kako živim i neću da se ljutim na bilo koga. Obećavam da ću da izguram 10 meseci – govorio je Janjuš.

Pogledajte prilog:

Previous articleOGLASILA SE SUPRUGA NAKON VESTI DA JE BIO INTIMAN SA ANOM ĆURČIĆ: Evo da li će ga ostaviti zbog ove afere…
Next articleSTANIJA DOBILA ŠUT KARTU OD ASMINA: Evo gde je i s kim provodi vreme oženjeni dečko nakon skandala…