Home Zanimljivosti NJIH DVOJE NAPUSTILI BELU KUĆU: Donešena odluka za njihovu sudbinu u rijalitiju...

NJIH DVOJE NAPUSTILI BELU KUĆU: Donešena odluka za njihovu sudbinu u rijalitiju – Neočekivan potez Milene Kačavende… (VIDEO)

3644
0
Ivana Sopic, Milena Kacavenda,
Ivana Sopic, Milena Kacavenda,

Očekuje da će se nešto među njima desiti…

Milena Kačavenda je kao ovonedeljni vođa imala zadatak da izabere potrčke koji će boraviti u izolaciji do nominacija. Ona je u toku dana razmišljala kome će dodeliti ovu titulu i sa Markom Đedovićem je diskutovala o ovoj temi, a onda je na kraju donela konačnu odluku.

– Razmišljala sam kratko i jako mi je zabavno, biće interesantnih izbora, ali nisam sigurna još koga ću izabrati. Prvo bih podigla Bogdana, Mister Mungosa, Miličicu V, Vanju, Saru, Terzu, gospođu Slađu, Teodoru B, Snežanu, Uroša, Bukilića, Sanjina, Lejdi D i gospodina analitičara Slobu – počela je Milena.

– Ovde ima unakrsno interesantnih parova, ali za gospodina Bogdana mi nedostaje Anastasia. Evo parovi su se sami postavili. Evo Terza i Milica, koja se uselila u pab i umešala nam se Sarita u tu čorbu. Što se tiče Slađe i Mistera, njih sam videla da su štekali jedno jutro, videla sam ih. Za početak gospodin analitičar može da sedne, a neka ustanu Janjuš i Aneli – rekla je Milena.

– Hvala ti što si nas podigla ja bih najviše voleo da sam sa Aneli u izolaciji, da provedem pet dana pored ovakve dive – rekao je Janjuš.

– Uroše ti možeš da sedneš, a kum mi je šunjao noćas sa Lejdi D. Videla sam ih i zato će stajati tu do kraja, a Janjuše vaši pusti snovi se neće ostvariti tako da sedi, ti Saro isto, kao i ti Bogdane – rekla je Milena.

– Aneli ti isto možeš da sedneš kao i ti Milice Veličković, Terza ti isto. Ovaj vrhunski fudbaler je slagao trenutno i pere se sad, a videla sam ih, ali Slađo ti i on možete sesti. Neka sedne i moj dobri Nemanja kao i Vanja i Sneža – rekla je Milena, pa dodala:

– Moji ovonedeljni potrčci su Nikola Bukilić i Teodora Balzak – izabrala je Milena.

– Nisam se nadala bilo je i boljih izbora, ali svakako se neće ništa desiti. Smor mi je malo, kumo očekuješ previše ali nećeš dobiti ništa – rekla je Teodora.

– Teodora, ti si prošla razne turbulencije, ali morala sam da učinim ovom mom malom – rekla je Milena.

– Pa moram ići kad sam već izabran. Lepše mi je tamo nasamo da se ispričamo nego ovde pre svima – rekao je Nikola.

– Top je izbor. Ljudi se guraju tu po ceo dan ispod kreveta da bi se poljubili – rekao je Marko Đedović.

– Ja njih viđam svako jutro kada menjam baterije – rekao je Mića.

– Mene kuma svaki dan iznenađuje i pokazuje da je veliki mag ovoga rijalitija i biće ze**t igrač pogotova za mene i tebe Miljana. Ovaj izbor je jako zanimljiv, oduševljen sam – rekao je Janjuš.

– Mislim da se njoj Nikola uopšte ne sviđa i samo tera inat Mensuru, čak ga je i nazvala “Meki” – rekla je Miljana.

– Oni su kao neka deca i ne mogu da budu ozbiljni jedan minut jedno pored drugog. Prezadovoljna sam izborom – rekla je Vanja.

Milena je izabrala Nikolu Bukilića i Teodoru Balzak za ovonedeljne potrčke i sigurno nam sledi uzbudljiva nedelja. Oni su se odmah nakon emisije preselili u izolaciju i narednih par dana neće spavati u Beloj kući.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Previous articlePUCA OD LJUBOMORE: Zbog žene ponovo na mukama – Janjuš se hvata za slamku spasa… (VIDEO)
Next article“ĆERKA NEĆE OČIMA DA JE VIDI – MUŽA JE VARALA DVE GODINE”: Kačavenda iznela nove šokantne informacije o Ani Ćurčić…