Home Zanimljivosti SPREMA SE SVADBA STANIJE I ASMINA: Durdžić izneo planove za budućnost –...

SPREMA SE SVADBA STANIJE I ASMINA: Durdžić izneo planove za budućnost – Otkrio sve o ulasku u Zadrugu… (VIDEO)

14306
0
Asmin Durdzic, Stanija Dobrojevic,
Asmin Durdzic, Stanija Dobrojevic,

Odlučan je…

Asmin Durdžić našao se u centru medijske pažnje zbog toga što ga je Aneli Ahmić u rijalitiju “Zadruga” optužila za prevaru sa Stanijom Dobrojević.

Asmin je Staniju verio, a sada je ostao i bez nje.

U svojoj ispovesti on je otkrio detalje odnosa sa Aneli, ali i Stanijom:

– Postao sam zvezda zbog nečije laži, mogu samo reći sa sam nažalost tako postao aktuelan – započeo je Asmin razgovor.

– Aneli je iskoristila našu ljubav i ušla u “Elitu”. Brinem o detetu, njena sestra i ona su sve smislile da bude da nisam brinuo o detetu. Znao sam šta će da uradi. Sa njima sam radio smišljeno. Stavio sam sebe u poziciju da izgubim Staniju, ali ja sam samo mogao tako da dokažem da ovo sa njom nije igra. Sestra joj vodi profil 24 sata i priznaje ona u snimku da će sve uraditi da Staniju i mene razdvoji. Aneli ne pati, njoj su bitne samo pare – govorio je Durdžić pa nastavio:

– Znala je za mnogo cura pre Stanija, sve ih zna. Slao sam joj sve, ona meni oprosti i kaže daj mi 2 hiljade eura. Neću da te blatim po Tik Toku i ona ućuti. Sa parama sam kod nje mogao svašta. Slao sam joj 4 hiljade eura i stan sam plaćao i vrtić. Nikako nije imala potrebu da ide u “Zadrugu” jer je od mene imala više od honorara koji ima. Svaki mesec po 2.000 evra mesečno. Za sve imam dokaze. Njen brat je jedini normalan iz te porodice, dosta ljudi iz Dubrovnika mi piše i zato imam toliko dokaza – tvrdio je Asmin.

– Pokušava da od sebe napravi žrtvu. Znala je da ću da ostanem sa Stanijom i javila svim medijima i eto sada hoće da postane neka pevačica. Nisam ja kao ona, sve ovo utiče na moj ugled u Austriji, nikad se ne bih oglasio da samo mene dira, ali je na Staniju udarila i morao sam da reagujem.

U jeku skandala, spomenuo je i Marka Markovića, nekadašnjeg momka Stanije Dobrojević.

– Stanija mene nikad nije iskoristila, kad odemo na ručak normalno da ću da platim. Šta treba da budem Marko Marković da meni ona plaća stan i ručak. Imam svoj muški stav – bio je oštar Durdžić, a onda je priznao da ne želi da odustane od Stanije i budućnosti sa njom.

– Ne pišem joj, neka odmori žena od svega. Neću da je smaram, dovoljni se pišu laži. Ja sam ispravan i ne volim nepravdu, idem do kraja, pobediće istina. Gledam da se pomirimo, biće i svadbe ako sve bude okej – govorio je Asmin, a onda je razjasnio fotku na kojoj je sa sa hodžom i Aneli Ahmić:

– Ne sme da otkriva detalje lečenja. Šerijatsko venčanje, ne bih radio. Nisam ja kao Dejan Dalilin. To ne postoji, papira nema, a da je bilo venčanja može da bude. Svakako nije mogao da nas venča jer je u kući bilo alkohola, nije po muslimanskim propisima. Kumova nije bilo – stavio je tačku na glasine Asmin.

– Svaka žena što je udarena od strane muškarca šalje fotku porodici njenoj. Nikad se nije dogodilo, nisam je uradio. Kao nije bila u svesti pet sati – priznao je o Anelinim optužbama da ju je tukao.

– Ne želim da računaju na mene što se tiče “Zadruge”, nema od emisije ništa – rekao je on za kraj.

Pogledajte prilog:

Previous articleOPLIĆE PO MARKU DOK JE ASMIN AKTUELAN: Stanija razvezla jezik – Niko ne zna da mu je pomogla…
Next articleBRUKA I SRAMOTA: Odlučio da gladuje – Cela kuća na nogama zbog vike i dreke… (VIDEO)