Home Zanimljivosti SLOMIO SE U SITNE KOMADE: Nikola Lakić konačno progovorio šta je imao...

SLOMIO SE U SITNE KOMADE: Nikola Lakić konačno progovorio šta je imao sa Anom Ćurčić – Svi zanemeli…

35008
0
Ana Curcic, Nikola Lakić,
Ana Curcic, Nikola Lakić,

Žao mu je supruge…

Rijaliti učesnik Nikola Lakić je u emisiji “Pitanja novinara” završio u suzama.

Jer kako kaže, nedostaju mu supruga i sin i za pet godina se nikad nisu razdvojili.

Mnogi su pomislili da je Lakića slomila navodna afera sa Anom Ćurčić, o kojoj se danima unazad priča i da se plaši kako njegova supruga reaguje, ali on tvrdi da nije stvar u tome.

– Malo mi je teško jer se setim Aleksandre i Lazara i onda ne znam… Nismo se pet godina odvajali i zabrinut sam. To me svaki dan muči – govorio je Lakić, dok su mu suze bez prestanka išle niz lice, a onda je priznao da li strpi šta njegova supruga misli o navodnoj aferi sa Anom:

– Ne verujem jer je Aleksandra upućena u sva moja prijateljstva i ljubavne odnose – rekao je Lakić.

Nikola je onda još jednom progovorio o aferi sa Anom, i tom prilikom demantovao svog druga Ivana Marinkovića, koji je upravo za domaće medije rekao da poseduje dokaze da je Lakić bio intiman sa Anom i da mu nije jasno zašto o tome neće da govori javno.

– Ono što sam rekao to sam i priznao. To može da se izvuče iz konteksta, a moju intimu zna samo moj najbolji drug, a najmanje bih se poverio Ivanu jer mi je samo drug. On zna da smo kockali i da smo jedno drugom upoznali porodicu. Ivanu je očigledno fokus rijaliti, a ne spoljni život – govorio je Lakić u emisiji “Pitanja novinara”.

Podsećamo, Ivan je medijima otkrio detalje odnosa Lakića i Ane Ćurčić:

– Jesu, bili su intimni, ne znam zašto Lakić to ne kaže. to je bilo pre nego što sa sadašnjom ženom, Bože, svi smo imali prošlost. To je on i rekao, ne shvata da je već dao potvrdu svega štoi je Đedović rekao. Ja imam pouzdane informacije, Coka nema razloga da se ljuti, imali smo svi partnere i partnerke, nema potrebe da je štiti. Da, sigurno su bili intimni, to mi je on rekao – zaključio je Ivan za Republiku.

Previous articleKAČAVENDA VOLI ZAUZETE: Milena se bez zadrške ušunjala u krevet zauzetom – Popustile sve kočnice… (VIDEO)
Next articleJANJUŠ NA MUKAMA – NE ZNA GDE ĆE PRE: Kazanova rastrzan – Svi se pitaju koja će osvojiti njegovo srce…