Home Zanimljivosti ALEKSANDRA NIKOLIĆ U LOŠEM STANJU: Priznala da je Filip Car doveo do...

ALEKSANDRA NIKOLIĆ U LOŠEM STANJU: Priznala da je Filip Car doveo do ruba – Traži spas…

1366
0
Aleksandra Nikolic,
Aleksandra Nikolic,

Beg u manastire pomaže joj u duševnom miru…

Aleksandra Nikolić, pobednica rijalitija “Zadruga 6”, raskinula je veridbu sa partnerom iz rijalitija Filipom Carom.

Nakon toga odlučila je da se povuče iz javnosti i okrene Bogu.

Nikolićeva je neko vreme provela na svetom mestu, nakon čega je priznala da se oseća mnogo bolje.

– Bila sam na pomazanju, slušala sam molitve. Šetala sam, molila se i odmah sam osetila mir i olakšanje. Uzela sam svetu vodicu, umila sam se, a malo sam je i popila – kaže Aleksandra i priznaje da je do sada posetila već nekoliko manastira:

– Bila sam i u manastiru Ribnik, koji se nalazi u blizini Požarevca. Moram da budem iskrena, vrlo dugo sam imala potrebu da odem na sveto mesto, ali nisam nikako uspevala zbog učešća u rijalitijima. Mir koji jedno takvo mesto pruža ne može da se poredi ni sa čim – tvrdi ona.

Aleksandra je otkrila da bi volela da još vremena provede u manastirima, ali da to ne vodi ka putu da se zamonaši.

– Volela bih da obiđem još neke manastire, da prespavam ili provedem neko vreme tamo, ali ne bih se zamonašila. Imam drugačije planove za budućnost – objašnjava Nikolićeva, koja još uvek nije prebolela kraj ljubavne veze s Filipom Carem s kojim je planirala brak i porodicu.

– Psihički sam vrlo loše. Naravno da je sve to što se dogodilo sa Filipom doprinelo da ne budem okej. Nisam u depresiji, ali pogubljena sam. Nas dvoje smo imali planove, a dogodile su se totalno drugačije stvari. Normalno, sve me je pogodilo, živ sam čovek, ali idemo dalje – kaže Aleksandra Nikolić za medije.