Home Zanimljivosti JANJUŠU POPUSTILE KOČNICE – SUPRUGA NA APARATIMA: Na očigled svih u Beloj...

JANJUŠU POPUSTILE KOČNICE – SUPRUGA NA APARATIMA: Na očigled svih u Beloj kući – Pogazio obećanje…

7808
0
Aneli Ahmic, Marko Janjusevic Janjus,
Aneli Ahmic, Marko Janjusevic Janjus,

Pogazio obećanje…

Svi domaći mediji kao i fanovi rijalitija na društvenim mrežama prate svaki korak Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić.

Njih dvoje su jako prisni i skoro svaki dan po ceo dan provode zajedno, zbog čega svi očekuju da će preći granicu prijateljstva.

Kako se komentariše po Beloj kući, ali i društvenim mrežama, Janjuš je već preterao, s obzirom da je u ovu sezonu ušao kao zauzet muškarac, a od supruge Ene je letos dobio oprost za sve što je radio.

Njih dvoje su tokom emisije sedeli zagrljeni na garnituri i pravili planove za odlazak na Rajsko ostrvo. Aneli je želela da spava u istom krevetu sa Janjušem, dok se on ipak plašio kakav ishod može da bude.

– Svako bi bili u odvojenim krevetima, neću da rizikujem. Nemoj se zaj*bavati sa mnom – govorio je Janjuš, a Ahmićeva za to nije htela ni da čuje.

– Ne, spavaćemo u jednom krevetu. Šta bi ti voleo i da li bi voleo da se to desi? Zamisli meni daju tekilu, bio bi haos – govorila je Aneli.

Ona je nakon toga želela da čuje od Janjuša ko je u Beloj kući njegov tip žene, a bivši košarkaš je priznao da samo nju može da zamisli pored sebe.

– Ti si jedina osoba sa kojom bih ja mogao da funkcionišem, onako kako mislim da treba. Ne bih ti ništa verovao, ali bih mogao da se probudim pored tebe, a da posle ne tražim taksi da idem kući. Ti si tip moje žene – bio je iskren Janjušević, a Aneli je njemu takođe priznala da je on njen tip muškarca, zbog čega je Janjuš predložio da što pre završe odnos kako ne bi napravili probleme.

Janjuš je nakon toga obasipao Aneli pažnjom, a dobila je čak i masažu. On je želeo da čuje da li njoj prijaju njegovi dodiri, a ona nije mogla da nađe reči kojim bi opisala koliko uživa, pa mu je samo tražila da ruku ipak zavuče ispod majice.

– Aj zavuci tu ruku ispod majce i lepo me izmasiraj – zahtevala je ona.

Instagram,
Instagram,