Home Zanimljivosti ALEKSANDRA VARALA FILIPA CARA SA ACOM BULIĆEM: Poseduje kompromitujuće dokaze protiv bivše…

ALEKSANDRA VARALA FILIPA CARA SA ACOM BULIĆEM: Poseduje kompromitujuće dokaze protiv bivše…

1677
0
Filip Car, Aleksandra Nikolic, Aca Bulic,
Filip Car, Aleksandra Nikolic, Aca Bulic,

Bila mu je neverna…

Kako “Scandal!” saznaje od izvora iz Crikvenice, Filip Car se osvetio Aleksandri Nikolić.

Nakon priče da je u nekoj šemi sa Acom Bulićem, shvatio je da među njima nema ništa i želeo je da je ostavi.

Međutim, na nagovor njegovih prijatelja, navodno je hteo toliko da je povredi i ponizi i da je obruka u javnosti. Zbog toga se i desilo ljubljenje sa devojkom na njegovom rođendanu.

Međutim, on se u nekom trenutku pokajao, pa mu je bilo krivo što je tako javno obrukao svoju devojku, pa je pokušao preko društvenih mreža da sve to ispravi.

Prvo se u javnosti pojavila informacija da je Aleks bila u nekakvoj šemi sa Bulićem, pa je Car potpuno poludeo. Nikada nije mogao da svari njenu prošlost do kraja, iako je pričao da to može da uradi.

Pri tom, njemu treba samo malo alk**ola da bi iz njega izašlo ono najgore. Tako je sa prijateljima popio piće i navodno su mu dali ideju da je obruka na ovaj način i to na svoj rođendan.

Kada je u pitanju devojka sa kojom su ga slikali, izvori za “Scandal!” tvride da je ona poreklom iz Niša i da je u Crikvenici boravila tokom leta nekoliko puta, uglavnom kad Aleks nije bila tamo ili kad su Car i ona bili na pauzi ili u svađi.

Izvori navode i da su Carevi prijatelji i okolina vršili pritisak na njega da u javnost pusti sve dokaze koje ima o Aleksandri. Niko sa sigurnošću ne može da kaže o ćemu se radi i šta je u pitanju, ali kažu da Filip ima keca u rukavu i da ima kompromitujuće stvari za svoju bivšu devojku.

Niko ne može da povereuje da će to Car da uradi, naročito zato što misle da on i dalje voli Aleksandru, ali da je jako povređen zbog svega. Ako to uradi, to bi značilo da nema više pomirenja.

– Filip je divan dečko, on je emotivna duša, katastrofa reaguje samo kad popije i ovo što mu drugi pune glavu oko svega, on će sigurno da se pokaje u najskorijem trenutku. Samo ne treba da napravi i sad neku glupost da se zauvek rastavi od Aleksandre – navodi njegov blizak prijatelj za gore pomenuti list.

Sa druge strane, Aleks je jako povređena i smeta joj javna bruka koju je dožiela. Ono što joj prija je činjenica da nikakav dokaz o njenoj navodnoj prevari nije izašao. Ostaje da se isprati da li Filip ima nešto od tog materija.