Home Zanimljivosti MARIJA KULIĆ PONOVO UDARILA NA KUĆU KOJA JE HRANILA: Brutalno oglašavanje –...

MARIJA KULIĆ PONOVO UDARILA NA KUĆU KOJA JE HRANILA: Brutalno oglašavanje – Bez obzira što joj je ćerka unutra…

4591
0
Marija Kulic,
Marija Kulic,

Ćerka joj je trenutno živi unutra…

Marija Kulić je već neko vreme u lošim odnosima sa čelnicima tv Pinka, nakon što je samoinicijativno napustila “Zadrugu 6”.

Podsećanja radi, Mariji je tada produkcija dozvolila da napusti rijaliti kako bi otišla na lekarsku kontrolu, međutim, kako je tada saopšteno od strane produkcija, Kulićeva se u spoljnom svetu zadržala duže od odobrenog, zbog čega je odmah diskvalifikovana.

Tada je diskvalifikovana i njena ćerka Miljana, a u skladu sa ugovorima, čelnici na sudu potražuju od Marije 50.000 evra. Kako se pretpostavlja, Miljana će svoj dug otplatiti učešćem u “Eliti”.

Marija se do sada nije oglašavala povodom ponovnog ulaska svoje ćerke u rijaliti, međutim, sada je prekinula ćutnju.

Ona je ponovo udarila na produkciju, kao i na sadašnjeg učesnika i dojučerašnjeg voditelja rijalitija Marka Đedovića, sa kojim se takođe sudi.

– Još prvi put kada je Miljana otišla na dogovor o ulasku ljudi su mi pisali da ne ulazi jer im je jedini cilj da se meni svete preko Miljane zbog raznih mojih izjava koje su bile protiv njih. Zato su i uveli d*pelizca da im liže d*pe i dalje, on je odbrana produkcije. Takođe sam i ja to znala, i svima pričala da Miljana neće ući tamo, misleći da je dovoljno pametna da i ona to shvati. Evo dokaza njoj da pogreši uvek kada mene ne sluša – započela je Marija svoje obraćanje na Instagramu.

Instagram,
Instagram,

Zatim nastavila dalje:

– Kome nije jasno da je d*pelizac Đedović pozvan da sa “ne dao Bog kumom” blati Anu, a sa skraćenim i matorim Jovanom, koja mi se toliko zahvaljivala što sam joj letos majci ruku spasila, blati mene. Pritom, Đedović koji unapred dogovori koga će napadati, a koga braniti. Smeju im se i ptice na granama. Ničiji drug, ničiji prijatelj, dvolično, smrdljivo g*vno – tvrdi ona.

Instagram,
Instagram,

– A gledajte kako Đedović cveta kad Uroš kaže da je rasturio dva braka. On smrdlja meni pričao tamo da su svi muškarci oženjeni i oni koji nisu… Taj ološ koji do podne mrzi sebe, a od podneva čitav svet – zaključila je Marija Kulić.

Instagram,
Instagram,

Da li će odgovor produkcije stići na ove njene reči, kao i kada je sukob započet, ostaje nam da vidimo.