Home Zanimljivosti ASMIN I STANIJA STALI NA LUDI KAMEN: Prešao pola sveta da dođe...

ASMIN I STANIJA STALI NA LUDI KAMEN: Prešao pola sveta da dođe do nje – Svi detalji ceremonije…

10768
0
Stanija Dobrojevic, Asmin Durdzic,
Stanija Dobrojevic, Asmin Durdzic,

Stali na ludi kamen…

Zadrugarka Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić su se pomirili i odlučili se na korak dalje.

On je otišao za starletom na Tajland i tamo je pitao da li pristaje da mu bude žena.

Oni su se nakon oglašavanja Aneli Ahmić u rijalitiju “Elita” razišli, ali nije dugo ostalo na tome.

– Nisu planirali venčanje, to se desilo spontano na Tajlandu. Pa oni nisu zajedno ni otišli, već joj se on pridružio moleći je da mu oprosti sve i da mu da drugu šansu. Čovek je prešao pola sveta da je nađe tamo, on je odlepio za njom.

– Stanija i Asmin se baš vole i nisam se iznenadila kada su mi saopštili da će se venčati. Ona je uvek maštala da to bude na nekoj egzotičnoj destinaciji, na nekoj plaži – navodi izvor.

Izvor dalje dodaje:

– Bilo joj je žao što joj tu nisu majka i brat, ali svakako da se neće na ovome završiti, praviće oni svadbu i venčanje za porodicu i prijatelje. Njegova porodica je odlično prihvatila Staniju, međutim, njen brat i majka nisu baš oduševljeni izborom, ni to što im zet nije iste vere. Zbog porodice, koja još uvek nije sigurna da je on pravi čovek za nju, Stanija ćuti – nastavlja izvor.

– Da se ne lažemo, Staniji smeta ovaj skandal, ali on je stvarno gleda kao malo vode na dlanu i konačno da je našla nekog ozbiljnog muškarca koji se bori za nju, a ne klinca koji će da joj ljubomoriše, izlazi po klubovima i da ga ona finansira.

– Nadam se da će se uskoro ostvariti i u ulazi majke, ona je to zaslužila i jako je teško podnela gubitak bebe koju je čekala sa Asminom – završio je izvor.