Home Zanimljivosti ANELI PROGANJALA KARLEUŠINOG MUŽA: Ahmićeva ga ucenjivala – Onda se on odlučio...

ANELI PROGANJALA KARLEUŠINOG MUŽA: Ahmićeva ga ucenjivala – Onda se on odlučio na drastičan korak…

5147
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Isplivalo u javnost…

Pre romanse sa Asminom Durdžićem, Aneli Ahmić se viđala sa mnogim moćnicima, ali i sportistima.

Pre pet godina, kako prenosi Star, Aneli je smarala Ognjena Vranješa, čak se nudila da ide kod njega u Atinu, gde je igrao za tamošnji klub.

Na kraju ju je, navodno, fudbaler blokirao, jer ga je ucenjivala da će objaviti njihove prepiske.

– Aneli je tada zapratila Ognjena na Instagramu i lajkovala mu je sve fotografije, kako bi on primetio njen profil. U nekom momentu mu je pustila poruku, na koju je on odgovorio nakon nekoliko dana. Oni se jesu dopisivali, ali ništa specijalno – započinje izvor blizak Aneli za Star.

– Ona je njemu non-stop pisala, pitala ga je kada će se videti, pa se nudila da ode u Atinu kod njega. U nekom su se momentu oni i videli, valjda je on došao u Bosnu. Nikada mi nije priznala da li su spavali, ali znam da su išli na večeru.

– Nakon toga je ona njega krenula da proganja bukvalno. Zvala ga je na video-poziv i znam da joj je on rekao kako naporno trenira i da nema vremena da se stalno dopisuje sa njom.

– U trenutku ludila rekla mu je da će kupiti kartu i doći u Atinu, kako bi bila sa njim za njegov rođendan, a kada je on to iskulirao, krenula je da ga ucenjuje kako će objaviti njihove prepiske. Ubrzo je on video da je Aneli neke svoje poruke obrisala i da konverzacija izgleda čudno.

– On joj je rekao da ima sve fotografije i da će objaviti, bude li nastavila. Koliko znam, nije bila naga, ali mu je slala fotografije u se*si donjem vešu. Posle ju je blokirao i od tada nisu imali nikakav kontakt – završava izvor.