Home Zanimljivosti ISPLIVALE PREPISKE MILENE KAČAVENDE: Pogledajte kako je komunicirala – Ovo je krila...

ISPLIVALE PREPISKE MILENE KAČAVENDE: Pogledajte kako je komunicirala – Ovo je krila kao zmija noge…

5710
0
Milena Kacavenda,
Milena Kacavenda,

Ovo je krila kao zmija noge…

O “pokojnom” vereniku Milene Kačavende javnost bruji, s obzirom da je kuma u Elitu ušla tvrdeći da je njen verenik poginuo.

Ubrzo je Ana Ćurčić otkrila kompletnu istinu.

Ćurčićeva je otkrila da je veoma dobra sa čovekom kog je Milena, kako je rekla, predstavila kao svog vernika, te i da je on živ.

Milena je o ovoj temi govorila tokom samog učešća u “Eliti” sada, te je otkrila na koji način su se oni upoznali, čije fotografije je taj čovek koristio i na koji način.

Tokom razgovora sa voditeljem Darkom Tanasijevićem ona je otkrila da je sa izvesnim manekenom, čije je fotografije David Tošić koristio, stupila u kontakt, te i da su pričali o tome.

Sada je na njenom instagram profilu osvanula prepiska sa grkom, u kojoj se jasno može videti, a i čuti, da mu se Milena obratila onako kako je i ispričala, te i da mu je čak i poslala link instagrama koji je David koristio sa njegovim fotografijama.

Ono što se, takođe, može videti jeste da je su se i čuli.

Kako je portal Pink.rs pisao, izvesni David Tošić, za kog je Milena potvrdila da joj je bio verenik je otac deteta bivše košarkašice Milice Dabović, kada je javnosti predstavljen pod imenom Vuk Roten.

Bivša devojka Andreja Atijasa, sadašnjeg supruga Anabele Atijas, Jasmina Skender otkrila je da je zapravo reč o prevarantu, za kog kaže da se Ljubomir Hadžistević.

Instagram,
Instagram,
Previous articleOPŠTI HAOS U ZADRUZI – ŠOKANTNA SAZNANJA: Krenulo brutalno razotkrivanje Stanije i Aneli… (VIDEO)
Next article“KO SI BRE TI”: Janjuš opasno udario na Staniju – Razotkrio njene namere sa Asminom… (VIDEO)