Home Zanimljivosti “KO SI BRE TI”: Janjuš opasno udario na Staniju – Razotkrio njene...

“KO SI BRE TI”: Janjuš opasno udario na Staniju – Razotkrio njene namere sa Asminom… (VIDEO)

265
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Nije mogao da se zaustavi…

U razgovoru o tome kako zadrugari kometarišu razgovor između Aneli Ahmić i Stanije Dobrojevuć oglasio se bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš.

On je otkrio sve što misli o Dobrojevićki, pa poručio da bi voleo da je vidi u “Eliti”.

– Stanija se posprdala sama sa sobom. Nije sa njim, a nosi njegov prsten. Čista provokacija od samog početa. Rekla je da ona nešto trpi zbog Aneli, ne znam samo šta ona to trpi. Ako je ona velika zvezda i niko do nje ne može da dođe, kako onda upoznaje momka preko ”Instagrama?” – počeo je Janjuš.

– Takve devojke prvo gledaju kakav auto vozi, ko je i šta je. Ona se opet pere preko Aneli, jer je aludirala da nisu imali dugo odnos, pa ona ipak nije njima razorila to. Voleo bih gospodina da vidim, ali i nju ovde. Zanima me što je stavljao slike samo za Aneli, kao ga više ne zanima? Moje mišljenje je da će izgustirati nju, ako već i nije i krenuće ponovo da moli Aneli, kad uvidi da ga Stanija koristi. Njegovoj porodici ne odgovara Aneli, a Stanija se skoro gola slika, da li mene neko zeza?! – istakao je Janjuš, pa nastavio.

– Zamislite vi da dolazi Stanija, kako bi ponizila nju. Ko si bre ti da sje*eš nekog?! Slikaš se po ceo dan gola! Ona je obična starleta, znate li šta je to? Jedna jako pohvalna titula. Da ona dođe i posle svega da kaže:”Ja ti ga vraćam”. Ljudi, o čemu je ovde reč? – rekao je Janjuš.

– Mogla je da bude malo lukavija i pametnija – dodala je Aneli.

– Bolje da je došla i rekla: ”Desilo mi se to, šta da radim, žao mi je”. Ona to nije rekla, jer je baš zabole ku*ac za sve, samo je važna sebi i ništa drugo joj nije bitno. On ako je našao drugu ženu, treba da razmišlja o svom detetu. Možda on ima da kaže nešto o Aneli, ali ni u to ne možemo da verujemo – rekao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte na video klipu u nastavku:

Previous articleISPLIVALE PREPISKE MILENE KAČAVENDE: Pogledajte kako je komunicirala – Ovo je krila kao zmija noge…
Next articleFILIP CAR OPET TRAŽI OBRAČUN: Žestoko potkačio svoje neprijatelje – Ko će prvi da reaguje…