Home Zanimljivosti “NISAM ZNAO KAKAV DRAGULJ IMAM”: Oglasio se Filip Car nakon vesti da...

“NISAM ZNAO KAKAV DRAGULJ IMAM”: Oglasio se Filip Car nakon vesti da se pomirio sa trudnom Aleksandrom Nikolić…

765
0
Filip Car, Aleksandra Nikolic,
Filip Car, Aleksandra Nikolic,

Biće vam toplo oko srca…

Aleksandra Nikolić nedavno je otkrila u medijima, nakon raskida sa Filipom Carem, da je u drugom stanju i da nosi devojčicu, koja bi trebala da se rodi u aprilu mesecu.

Filip i Aleksandra su žestoko ratovali preko društvenih mreža i medija, kad se saznalo da ju je on navodno varao sa Majom Marinković.

Ali su zbog svoje bebice koja treba da se rodi odlučili da spuste loptu i da održe mir, koliko god da je to moguće.

Filip je sad sve iznenadio svojim oglašavanjem putem Instagrama, gde je podelio jedan video snimak, gde muškarac govori koliko nije znao da ceni svoju izabranicu i da je najsrećniji što je dobio drugu šansu.

Ali da sebi ne može da orposti što ju je izneverio, što su svi povezali sa situacijom koja se desila sa njim, Aleks i Majom.

– Ta žena je bila sa mnom godinama kad sam bio niko, kad sam vozio taksi zato što nisam imao novca, čak sam i ukrso test za trudnoću kada saznajemo da je bila trudna sa Kridtoferom u stomaku zato što sam živeo Holivudskim načinom života.

– Nisam znao kakav dragulj imam, mnogo sam srećan što mi je Gladis oprostila moje greške. “Niko nije savršen”, za mene si ti blizu da budeš savršena, ai veruj mi mnogo sam srećan i blagosloven, ali ja to sebi još nisam oprostio. Nisam, ja živim sa tim, sa tim problemom u svom srcu, živim sa tim ožiljcima – glasila je poruka koju je govorio čovek sa snimka.

Instagram,
Instagram,

Pomenuo je objavio Filip Car na svom Instagram profilu.

Previous articleMILENA KAČAVENDA NAPUŠTA ZADRUGU: Mora da izađe iz rijalitija zbog stvari koje su šokirale region… (VIDEO)
Next articleNE SMIRUJE SE – “ON JE DOKAZ NACIJI”: Asmin Durdžić udario nikad niže – Sve zbog toga što je podržao…