Home Zanimljivosti PALE MASKE: Mensurove sve laži isplivale na videlo – Milici sve vreme...

PALE MASKE: Mensurove sve laži isplivale na videlo – Milici sve vreme pisao i viđali se…

402
0
Mensur Ajdarpasic,
Mensur Ajdarpasic,

Raskrinkavanje do kostiju…

Milica Veselinović je razgovarala sa voditeljkom Dušicom Jakovljević i pripadnicima sedme sile.

Na samom početku emisije “Pitanja novinara” ona je pričala o bivšem dečku Mensuru Ajdarpašiću kojeg je razotkrila u programu uživo i priznala da joj je do pred njen ulazak u šestu sezonu pisao poruke i davao obećanja, a onda krenuo da je javno pljuje.

– Razmišljam da li da komentarišem emotivno zauzetog muškarca. Ja sam ovde dorasla, on je meni bio dečko tokom cele te sezone, izašli smo i ja sam ušla u šesticu, a onje krenuo da me pljuje.

– U njegovim lajvovima su se čule naše pesme, ulazio je na naše grupe, sad moje, te žene imaju skrinšotove. Ja njega nisam vređala, on je moj izbor i neko koga sam volela.

– Mazio me je jako i pazio, svađe ostavljam po strani. Kad sam izašla on i ja smo se čuli tokom leta, nismo se videli, videli smo se u prolazu pre šestice.

– On je meni pisao do poslednjeg dana, kad sam uška u karantin, dok nam nisu oduzeli telefone ja sam dobijala poruke da je onuz mene i da neću biti sama, a kad sam ušla on je krenuo da me pljuje. Koristio je forice koje smo on i ja znali – pričala je Milica tokom gostovanja u Šimanovcima.

– Koliko god da sam ja pogrešila u šestici, nisam tražila da pređe preko toga, ali zašto ima potrebu da me komentariše? Nisam ga pomenula u ružnom kontakstu, rekla sam da sam uz njega sazrela.

– Podrška je njemu poslala parfem i on je mene odbacio. Start mu je dobar, miran je, ja to podržavam. Berovatno je video da ne prolazi priča žrtve već treću godinu, pa je promenio bar to. Ja mu želim svu sreću – govorila je Milica.

Previous articleMILICA VESELINOVIĆ UŠLA U ZADRUGU: Spremila opasnu taktiku – Mensur će grebati na kapiju… (VIDEO)
Next articleMAJA NAJAVILA UDAJU ZA JANJUŠA: Spremna da ponovo rasturi brak – “On je moja najveća ljubav…”