Home Zanimljivosti TVRDI DA IMA DOGOVOR SA ČELNICIMA: Milena Kačavenda se žestoko zaigrala –...

TVRDI DA IMA DOGOVOR SA ČELNICIMA: Milena Kačavenda se žestoko zaigrala – U usta uzela produkciju… (VIDEO)

249
0
Milena Kacavenda,
Milena Kacavenda,

Svima će vilice pasti…

U “Eliti” se odigrala emisija “Pitanja novinara”.

Takmičarka Milena Kačavenda ponovo je žestoko zaratila sa Nikolom Lakićem.

Između ostalog, Milena je u sukobu sa njim navela da je postigla dogovor sa televizijom Pink i da će nakon završetka ovog rijalitija postati voditeljka.

– Gospodin Lakić nije obavešten da ću ja biti voditeljka na Pink televiziji kad budem izašla. O tome nije informisan. Ovim putem da ga informišem da će ova baba sa 48 godina biti voditeljka na Pinku. A za njega ćemo da razmislimo, tačnije oni koji treba, možda ako se otvori neki kazino rijaliti – rekla je Kačavenda.

Nikola je naveo da se Milena služi trikovima Ane Ćurčić, te da su iste, a Kačavenda je žestoko uzvratila.

– Bojim se da ne želi da me kr*sne kao Anu Ćurčić. Njemu smeta kad ja imam šta da kažem, a njima ne odgovoara da ja govorim tri sata, a to se traži od mene.

– Meni se zamera što sam se ja verila sa pokojnim verenikom, a Staniji se ne zamera za mesec dana veze i prstenom, a da ne pominjemo ono za sajber se*s. Ja se sklanjam od onih koji mi skaču po živcima – istakla je Milena.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu:

@balkanska_kafana_

#elita7 #zadruga #zadruga7 #milenakacavenda #nikolalakic #pink #pinktv #fyp #foryou #fypシ #viral #viralvideo #viraltiktok #zatebe #zatebestrana #zatebestranica #srbija #popular #popularcreator #popularvideo #populartiktok #popularno #viralno #trending #trend #trendingsong #trendingvideo #trends #viral_video

♬ I See Red – Everybody Loves An Outlaw

Previous article“BAŠ ME BRIGA DA LI SU ZDRAVI I ŠTA JEDU”: Ovakve reči odzvanjaju i bole – Ne interesuju ga Kulići… (VIDEO)
Next articleMENSUR BEŽI IZ ZADRUGE: Isplivao snimak razgovora sa produkcijom – Preti da preskače zid i ne vraća se… (VIDEO)