Home Zanimljivosti MARKO ĐEDOVIĆ IZGUBIO TUŽBU PROTIV KULIĆA: Marija se odmah oglasila i sve...

MARKO ĐEDOVIĆ IZGUBIO TUŽBU PROTIV KULIĆA: Marija se odmah oglasila i sve javno iznela…

5634
0
Marija Kulic, Marko Dedovic,
Marija Kulic, Marko Dedovic,

Otkrila nepoznate detalje sudske presude…

Bivša rijaliti učesnica Marija Kulić trenutno vodi rat na više frontova.

Prvi su na udaru bili Ivan Marinković i Nenad Macanović Bebica, doskorašnji Miljanin partner, a sada je rešila i da obelodani detalje suđenja sa nekadašnjin prijateljem i cimerom Markom Đedovićem.

Iako je sve slutilo na pomirenje i obnovu prijateljstva do toga ipak nije došlo, čak je netrepeljivost na ovoj relaciji dostigla vrhunac.

Marija se sada i oglasila na svom Instagram profilu i tom prilikom objavila dokle je stigao sudski postupak koji se vodi između njenog supruga, Siniše Kulića i Đedovića.

– Da vas obavestim moj suprug je dobio na sudu šuglju Đedovića za reči silo*atelj i čim dobije presudu, slikam i objavljujem – glasila je objava na Marijinom profilu, a potom se nadovezala:

– Sve je objavljeno na mom Instagramu još pre nekoliko dana. I slike što su je slikali i za to će da ih tuži Miljana – zaključila je Marija.

Po svemu sudeći, Marija je rešila da presavije tabak i tuži svakoga ko je na bilo koji način pokušao da našteti njihovoj porodici.

Mnogi su mišljenja da bi Marija trebalo da uđe u “Elitu” i tamo se obračuna sa svojim nesuđenim zetom, a nije isključena mogućnost da će do toga doći.

Da li će Marko Đedović biti obašten o navodima Marije Kulić i da li će povodom toga preduzeti određene korake, ostaje nam da ispratimo.

Previous articleBEBICA SUMNJA DA MU JE BAČENA CRNA MAGIJA: Nesuđeni zet Kulića ih optužio da su ga zaposele…
Next articlePOKRADENI KULIĆI: U Zadruzi procurile jezive informacije iz Niša – Miljana u neverici…