Home Zanimljivosti “SNIMAK KOJI IMA SVE ĆE UZDRMATI”: Osvanule šokantne informacije – Aneli jedva...

“SNIMAK KOJI IMA SVE ĆE UZDRMATI”: Osvanule šokantne informacije – Aneli jedva čeka ulazak Maje Marinković…

408
0
Maja Marinkovic, Aneli Ahmic,
Maja Marinkovic, Aneli Ahmic,

Ima keca u rukavu…

Učesnica “Elite”, Aneli Ahmić podigla je veliku prašinu u javnosti svojim ulaskom u rijaliti.

Međutim, kako se ispostavlja, imanje u Šimanovcima je već izvestan period bila njena željna destinacija, s obzirom na to da je sada isplivala još jedna skandalozna tvrdnja.

Kako se prenosi, Ahmićeva je pomno pratila prethodne sezone rijalitija, te ciljano pratila svaki korak Marka Janjuševića Janjuša.

Posebno je pratila njegov odnos sa rijaliti zvezdom Majom Marinković.

U njenom telefonu se navodno nalazi i njihov intiman snimak, koji starleta čuva kao “keca u rukavu”, samo kako bi se dokopala “kadra”.

– Aneli je sve smislila! Sklopila je priču i kockice, tačno zna za koga će se zakačiti u kom trenutku. Napunila se infomacijma i dokazima pre ulaska u “Elitu”, samo čeka pravi trenuntak da “okrene list” i napravi haos u rijalitiju! Spremna je na sve, niko joj neće moći ništa, za sve ima dokaze i spremna je da sve obelodani. Sada je još i mirna, ali samo se čeka momenat kada će da povileni – otkriva izvor za Republiku.

Istom tom izvoru se Ahmićeva navodno poverila pre ulaska u rijaliti, te dodaje da je starleta pikirala Janjuša još prošle godine:

– Da, Janjuš je njen fokus trenutno, i tako će ostati. Nije ni ona luda, isplanirala je da se zakači za jednog od najjačih igrača tamo, ide do kraja! Sada se s njim razvlači po kući, sve na finjaka, ali čeka ulazak Maje Marinković kako bi nastao haos. Snimak koji ima će uzdrmati sve, nikome neće biti dobro, pogotovo Janjušu, koji je zaljubljen u nju do ušiju – kaže izvor.

Previous articleFILIP CAR PODRŽAO JAVNO MARIJU KULIĆ: Iako je bacila drvlje i kamenje – Usledila podrška iz Crikvenice…
Next articleBEBICA SUMNJA DA MU JE BAČENA CRNA MAGIJA: Nesuđeni zet Kulića ih optužio da su ga zaposele…