Home Zanimljivosti MILJANA KULIĆ GA NATERALA: Ispovest isplivala u javnost – “Zaključala me je...

MILJANA KULIĆ GA NATERALA: Ispovest isplivala u javnost – “Zaključala me je u stanu, bile su rešetke…” (VIDEO)

810
0
Miljana Kulic, Luka Radivojevic,
Miljana Kulic, Luka Radivojevic,

Sve je objavio…

Influenser i Tik Toker Luka Radivojević podelio je svoje neprijatno iskustvo koje je doživeo u Nišu od strane zadrugarke Miljane Kulić.

Luka je trebalo da uđe u petu sezonu rijalitija “Zadruga”, što se na kraju nije ostvarilo.

Sada je u prenosu uživo na društvenoj mreži Tik Tok ispričao sve o Kulićki:

– Evo priča za Miljanu Kulić. Miljana Kulić je mene silovala u Nišu kada sam bio. Kad sam bio kod nje, rekao sam da ću da budem tamo tri dana, a ne tri noći.

– Devojka me je zaključala u stanu, to je bilo prizemlje, rešetke na prozorima, prozori nisu mogli da se otvore, radila je samo klima. Krevet je bio polomljen od Zole i Miljane, Zola nije bio tu. Mene je Miljana tada psihički i fizički maltretirala u stanu. Mene je Miljana Kulić tada urnisala od poruka i svega – izjavio je Luka.

– Zvala me je nakon Zadruge 4, sa izgovorom da joj hitno trebam i da moram da se stvorim u Nišu kako znam i umem. Ja sam stvarno pomislio da se nešto ne daj Bože gododilo i naravno odmah sam otišao.

– Kada sam stigao uvela me je u stan u kom je živela sa Zolom, a tada sam shvatio šta je bilo toliko hitno. Zaključala je vrata za mnom i rekla mi da ne idem nigde. Molio sam je da me pusti jer sam imao obaveze u Beogradu, ali nije želela.

– Četiri dana me je držala zaključanog, nisam smeo ni kroz prozor da provirim. Imalis mo s*ksualne odnose, nakon kojih je ona poludela i počela na pola sata da me tera da je oralno zadovoljavam – ispričao je Luka tada za Republiku i otkrio da ga je spasila Marija Kulić.

Detaljnije pogledajte na video klipu u nastavku:

@meh220raan7

#lepiluka #miljanakulic #lukaradivojevic #fyp #foryoupage #tiktok #viral #balkan #balkantiktok

♬ original sound – Rn7🪼

Previous articleMILJANA KULIĆ NAPUSTILA ZADRUGU: Da li je Kulićevoj podmetnuta diskvalifikacija od strane Bebice i Kačavende…
Next articlePOČINJE PAKAO: Aneli još ne zna kakav su joj haos spremili – Otkrivene informacije novih ulazaka u Zadrugu…