Home Zanimljivosti POČINJE PAKAO: Aneli još ne zna kakav su joj haos spremili –...

POČINJE PAKAO: Aneli još ne zna kakav su joj haos spremili – Otkrivene informacije novih ulazaka u Zadrugu…

1501
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Otkrivene informacije novih ulazaka u Zadrugu…

Maja Marinković, sprema se da uđe u “Elitu” i pomrsi konce svima tamo, a naročito bivšem dečku.

Ona je u dogovoru sa Stanijom Dobrojević rešila da obelodani sve što zna o Aneli Ahmić koja se zakačila za njenu najveću životnu ljubav Marka Janjuševića Janjuša, piše Svet.

Stanija i Maja neko vreme nisu pričale zbog Marka Markovića, Stanijinog bivšeg dečka kojeg je Maja uspela da omađija, ali joj je Dobrojevićeva ipak pružila ruku pomirenja i sklopila pakt sa njom.

– Maja je opasna, čekala je da svako pokaže pravo lice, pa da uđe u rijaliti kao šlag na tortu. Aneli joj je meta ovog puta, svašta je pripremila za nju, neće se dobro provesti i to sve u dogovru sa drugaricom Stanijom.

– Ni Asmin neće znati šta ga je snašlo, spremaju im osvetu. Maja je cilj da Aneli pokaže koliko je nebitna Janjušu kada se ona bude pojavila, ali i da ispoštuje Staniju koju je već jednom izdala kao drugarica, ma biće šou unutra – govorio je za Svet izvor blizak Maji.

Podestimo, kada su pitali Maju ko se najviše plaši njenog ulaska ona je istakla:

– Aneli, ja sam bila i ostala Janjuševa najveća ljubav. Podrška i ljudi koji me vole su mi slali klipove, ona je bila upućena u moj javni život i učešće u rijalitiju. Kad sam bila sa Fikijem, ona je okačila jedan klip i napisala nešto.

– Ne verujem da bi bila toliko hrabra da mi to kaže u oči. Aneli fizički liči na Enu. Meni je ista. Janjuš je tu možda prepoznao neku sličnost, pa mu je verovatno postala simpatičn, ali kroz taj odnos sa njom ne ukazuje poštovanje prema ženi – poručila je ona.

Previous articleMILJANA KULIĆ GA NATERALA: Ispovest isplivala u javnost – “Zaključala me je u stanu, bile su rešetke…” (VIDEO)
Next articleBEZUSPEŠNO SE PERE: Kačavenda raskrinkana i moralno devastirana – Krenula sama da se ponižava… (VIDEO)