Home Zanimljivosti ANELI AHMIĆ NEŠTO KRIJE – PALO VELIKO PRIZNANJE “Osećala sam da će...

ANELI AHMIĆ NEŠTO KRIJE – PALO VELIKO PRIZNANJE “Osećala sam da će doći do ovoga…” (VIDEO)

5361
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Otkrila šta se to krčka kroz njeno i Uroševo šaputanju…

Aneli Ahmić je u “Šiša baru” bila gost voditelja Darka Tanasijevića i tom prilikom otkrila je brojne pojedinosti koje se tiču emocija nje i Marka Janjuševića Janjuša.

Marko i Ahmićeva osećanja vešto kriju, toliko da su i publiku zavarali da im je odnos narušen, ali sudeći po današnjim intervjuima sa Darkom, ništa nije kao što izgleda.

– Da li si očekivala ovakav ishod sa Janjušem? – pitao je Darko

– Osećala sam da će doći do ovoga. Ili će doći do ljubavi ili će otići niz vodu. Kod nas nije otišlo niz vodu, dva, tri dana komuniciramo normalno, malo me on i takne za rukicu pa stane kad smo Uroš i ja trenirali pa me dodirne, pa me gleda. Taj žar u njemu se nije ugasio. Ja imam emocije prema njemu i non stop se smejem. Ali mi oboje želimo da se maknemo jedno od drugog, smatramo da je najbolje da ne zalazimo u tu neku vezu – rekla je Aneli.

– Čak si mu prebacila u pušionici i rekla si da ti smeta što se to sa njegove strane predstavlja kao da si sama nešto potencirala i tražila – rekao je Darko.

– Da, a ja uopšte nisam tražila da uđemo u vezu. Ni ja ne želim tu vezu, ne želim te odnose da imam jer oboje imamo ćerke kući, ali naravno da bih volela da smo malo bliži ne misleći na te odnose. Ja i te kako mogu bez odnosa, meni nije dokazivanje ljubavi kroz odnos, ali on je taj koji se ne bi mogao kontrolisati jer muškarci imaju veće s**sualne nagone. Opet ne mogu garantovati da ne bi došlo do toga da krenemo da se mazimo – rekla je Aneli.

– On se naduri kao malo dete i digne nos, stari je to lisac sa forama i fazonima. On stvarno ne štedi komplimente na tvoj račun i izdiže te i ističe u odnosu na sve devojke u rijalitiju, a ti kad se posvađate kažeš da od tebe želi da napravi lošu – rekao je Darko.

– U nekim situacijama to osetim jer je to njegov odbrambeni mehanizam. On čeka moje izlaganje pa da može da me posmatra i napadne – rekla je Aneli.

– Čuo sam da si zapretila Urošu da ne zucne, šta ti je pričao iza kamera? Je l’ su obećanja? – pitao je Darko.

– Lepe neke stvari, obećanja, ali ne bih ti to govorila – rekla je Aneli.

Pogledajte kako je ostatak razgovora između Aneli i Darka tekao klikom na video ispod:

Previous articleANA BESNA KAO RIS: Prvo oglašavanje Ćurčićeve nakon navoda da ju je Kačavenda ojadila za 100 000 Evra…
Next articlePREBRZO PUKLA TIKVA: Đedović promenio ploču pa udario na Kačavendu – Sada je smatra izdajicom… (VIDEO)