Home Zanimljivosti “ČULA SAM DA ULAZI”: Kačavenda počela sa totalnim razotkrivanje – Otkrila Lakićev...

“ČULA SAM DA ULAZI”: Kačavenda počela sa totalnim razotkrivanje – Otkrila Lakićev pakleni plan… (VIDEO)

286
0
Ana Curcic, Milena Kacavenda, Nikola Lakić,
Ana Curcic, Milena Kacavenda, Nikola Lakić,

Iskreno o dešavanjima u rijalitiju…

Tokom večeri voditelj Darko Tanasijević razgovarao je sa Milenom Kačavendom o dešavanjima o kojima se poslednjih dana bruju u “Eliti”.

Otkrila je sve što misli o Nikoli Lakiću i njihovom trenutnom odnosu.

– Sve što Lakić priča, to nema veze sa mozgom. Palo mi je napamet da je on mene mesec i po dana mene slušao i smišljaju priču – započela je Kačavenda.

– Znam da je priča da on ulazi, igrom slučaja sam saznala da ulazi. MNisam zanala da je on koji će da priča o tako nekim stvarima – dodala je Milena.

– Ako je on upoznao Anu dok je Zvezdan bio u zatvoru, zar nije Zevzdanova mama živela sa njom? – upitao je Darko.

– Anina posebno mama nije neko ko je tu vrlo često, pogotovo što je Slavica živela sa Anom. Malo sam skoknuo iz kazina pa popričao sa sinom. Što nije zvala Bulića pa odvela dete na fudbal. Gledam ga dva tri dana da se ugasio, ja namerno idem dva tri dana i pričam ne dam ti kadar. Ne sviđa mi se uopšte, bio mi je simpatičan, on naskače na Aneli pa sad na Uroša. Baš je Mensur rekao nema ga Lakić u kući, baš mi se udidio. Neko ga je čak upozorio tu vezano za mene, on malo malo uskače u kadar. Ja mogu Anu da ukanalim jer ja imam godine prijateljstva – rekla je Kačavenda.

– Ja s tobom pričam, on ustaje i skače, sad se ubacujemo u mod da je inspektorišem, pričam sa tobom on uskače Kuma je kanalila, ti mu kažeš i ti si kanalio, a on kaže dobro priznajem možda nije džentlmenski. Šta se*e on bre više – rekla je Kačavenda.

– Ne moram da znam ko je on, kao što nisam znala da se Ana kockala, kao što nisam znala da je bila sa mojim bratom – rekla je Kačavenda.

Zatim je dodala kakve planove Lakić ustvari ima:

– Lakić je baš darovit, više mu ne dam ni onu dasku za seckanje luka, rekao je da će stalno da upada i priča za kadar. Mi ovo što smo pričali za Anu je trebalo je kratko, on je rekao da će da se buni da pravi haos da ja nisam za voditelja emisije – rekla je Kačavenda.

– Od samog starta Uroš ih je prozvao pudlicama, šta ti kažeš to – upitao je Darko.

– Lakić juče kad je bilo glasanje za najosećajniju osobu, mrzim ljude koji mogu da puste suzu kad hoće. Mislim da je ober mufljjuz, cmizdrulja, znaš ti šta sam ja doživeo od Ivana Marinkovića. Zvezdan je u 6 pominjao taj stan, mislim da je od svega skupljao – rekla je Kačavenda.

Detaljnije pogledajte na video klipu u nastavku:

Previous articleĐEDOVIĆ UPUTIO BRUTALNE PRETNJE ANI ĆURČIĆ: “Unakaziću ih – Neće proći nekažnjeno…” (VIDEO)
Next articleJOVANA RASKRINKALA SVE JANJUŠEVE LAŽI I OBEĆANJA: Ovo niko nije očekivao – Otvorila dušu voditelju… (VIDEO)