Home Zanimljivosti POKRENUTA POLICIJSKA POTERNICA ZA DADILJOM: Marija Kulić iznela užasne informacije – Maltretirala...

POKRENUTA POLICIJSKA POTERNICA ZA DADILJOM: Marija Kulić iznela užasne informacije – Maltretirala dete…

521
0
Marija Kulic, Miljana Kulic,
Marija Kulic, Miljana Kulic,

Porodična biografija je paklena…

Marija Kulić oglasila se na svom Instagramu gde je oplela po dadilji Klari, koja je čuvala njenog unuka Željka Kulića.

Nakon što je Klara nedavno progovorila o porodici akutelne takmičarke “Elite”, Miljane Kulić, Marija je rešila da joj se osveti.

– Živa je ona Klara za koju je sudija rekla da je za njom raspisana poternica zbog mnogih dela. Još u “Zadruzi” mi je rekla da se sprema da pobegne iz Srbije, ona kao Makedonka jer je centar za socijalni rad tući za oduzimanje roditeljskog prava.

– Klara čiji je malolteni sin privođen i hapšen zbog prodaje narkotika deci po osnovnim školama i od toga najgora porodica u Nišu živela godinama, trujući tuđu decu. Smrdla Klara koja je ukrala zlato iz naše kuće i njen muž priznao porukom mom mužu da jeste ukrala, odnela kući i prodala.

– Objavila sam tu poruku nedavno na Instagramu. Klara u čiju je kuću dva pita mesečno upadala policija zbog droge i koju je centar za socijalni rad tužio za oduzimanje roditeljskog prava – pisala je Kulićka, pa nastavila:

– Sin iz prvog braka neće da čuje za nju, a drugog sina iz prvog braka maltretirali i ugnjetavali i prebacivali sve što pojede i popije i otišao u drugu porodicu, kod malo poznatih ljudi.

– Pričaj Klara, gde si odnela popadijin sat što nam je tvoj muž pričao šta radiš u koliko si žena pokrala čisteći stanove. Pričaj Klara, da je u zatvoru tvoj muž bio zbog silovanja, proveriti u niškom supu, on nas ne pljuje da mu ne izgovaram ime, ali je pet godina ležao zbog silovanja, ne prepisuj to drugima.

– Pričaj Klara kako si bila uhapšena i bila u istržnom zatvoru što si pretukla sina. Prijavio te je muž. Ona Klara koja po dva meseca živi privatno, pobegne, ostavi dugove, ne plaće kirije i još iznese iz stanova sve što može, zato su je stanodavci prijavljivali – završava Kulićka.

Previous articlePOMRAČENJE UMA MILJANE KULIĆ: Zbog informacije koju je dobila od majke – Doživela slom kakav se ne pamti… (VIDEO)
Next articleHITNO SE OGLASILA MARIJA KULIĆ: Policija uspešno pronašla dadilju za kojom je raspisana poternica…