Home Zanimljivosti “BOLESNICI ĆE SE OVOG PUTA STATI NA PUT”: Marko Đedović naoštren da...

“BOLESNICI ĆE SE OVOG PUTA STATI NA PUT”: Marko Đedović naoštren da upropasti Miljanu Kulić…

2229
0
Marko Dedovic,
Marko Dedovic,

Otkrio šta misli…

Marko Đedović je u Šiša baru kod voditeljke Ane Radulović progovorio o svom odnosu sa Kulićima, ali i o gorućim temama u kući.

On je komentarisao odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, Milice Veličković i Bore Terzića i još mnoge druge.

– Dešava se sve i svašta, Janjuš i Aneli, ne znam da li su alergični na reč vezu, ali reč je o terminologiji kada će se to desi. Što se tiče Miljane, pokušava da mi se ulizuje, sve sam ja prošao sa njom, tako da neće to dugo potrajati.

– Ona se samo malo primiri, i ovog puta joj neću oprostiti bilo je previše. Jako bih voleo pošto je počela da priča o dolasku ovog onog, jako bih voleo da dođe Zola, pa da vidimo šta će da kaže za snimak, znam sve šta je na snimku. Tu bih stavio tri tačke pa ćemo videti – rekao je Đedović, a onda se nadovezao:

– Zanese se čovek, možda se pomire Miljana i Bebica, to se dešavalo sa Zolom. Ja kad sam rekao što se ne bi pomirili na kraji, Bebica je bio čudan, malo je pobeleo bio je jako čudan.

– I sinoć Teodora nominacije. Ja neću stati, ne plašim se, mnogo većih mangupa se nisam plašio.

– Svaki put će dobiti porciju vređanja, uz svu moju spodobnost i komunikaciju ja ne mogu Kuliće da gledam više, vrlo su zli ljudi, sve san im rekao u svađi. Ona je taj dan upalila tamjan na ringli i raspalila demone u sebi, ona sebi ima demone – rekao je Đedović.

– Te demone ću ja isterati, to je sigurno. Mislim da će se bolesnici ovog puta stati na put – zaključio je Đedović.

Previous article“VOLIM TE”: Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić nikad bliži – Odlučili da konačno sve ozvaniče… (VIDEO)
Next articleTRUDNA ALEKSANDRA I FILIP CAR USKORO PRED OLTAROM: Evo kada će budući roditelji ozvaničiti svoju ljubav…