Home Zanimljivosti TRUDNA ALEKSANDRA I FILIP CAR USKORO PRED OLTAROM: Evo kada će budući...

TRUDNA ALEKSANDRA I FILIP CAR USKORO PRED OLTAROM: Evo kada će budući roditelji ozvaničiti svoju ljubav…

1293
0
Filip Car, Aleksandra Nikolic,
Filip Car, Aleksandra Nikolic,

Ovo su želeli da sakriju…

Pobednica “Zadruge 6” Aleksandra Nikolić udaje se za Filipa Cara za Novu godinu da bi dete nosilo njegovo prezime, kako pišu domaći mediji.

Bivši zadrugari odlučili su da daju još jednu šansu svojoj ljubavi i jedno drugom pređu preko svega da njihova ćerkica ne bi rasla bez oca.

– Aleks je pokupila stvari i otišla kod Filipa. Po ko zna koji put mu je prešla preko svih prevara, ali ovoga puta bar za to ima krupan razlog. On je takođe obećao da će manje da joj ljubomoriše i da će da se promeni iz korena, kako i ona, a sutra i ćerka, pored njega ne bi trpele. Malo ko veruje da on uopšte može da se promeni s obzirom na sve pokušaje koje je imao dosad, ali Nikolićka je odlučila da mu veruje i pruži novu šansu – priča izvor blizak paru i nastavlja:

– Njoj je zapravo cilj da se venčaju pre neko što rodi bebu da ne mora posle da se juri s Filipom oko dokazivanja očinstva. On je pristao na to jer je i on želeo da naslednica na ovaj svet dođe pod normalnim okolnostima, a ne da tek po njenom rođenju ide da priznaje dete. Da tata i mama ne budu u svađi i da bar pokušaju da joj priušte lepu budućnost – kaže izvor.

Inače, Nikolićka i Car su, čim je ona stigla u Carevo rodno mesto, podelili fotografije na kojima deluju srećno i zadovoljno, čime su potvrdili da su, uprkos tome što su nebrojeno puta stavljali tačku na svoj odnos, zarad višeg cilja uspeli da izglade nesuglasice i nađu zajednički jezik nakon svih turbulencija.

Pobednica šeste sezone “Zadruge” se za ovu priliku posebno skockala, pa je na sebi imala elegantno prugasto odelo.

Iako je sakoom pokušala da sakrije stomak, jasno se moglo videti koliko je narastao od poslednjeg puta kada ga je pokazala na društvenim mrežama.

Car se isto tako potrudio da sve bude na nivou, pa se i sam utegao, a onda trudnu izabranicu, ovim svečanim povodom, odveo u restoran u kom su proslavili pomirenje.

Previous article“BOLESNICI ĆE SE OVOG PUTA STATI NA PUT”: Marko Đedović naoštren da upropasti Miljanu Kulić…
Next articlePODRŽAO RASKRINKAVANJE ĆURČIĆEVE: Osman Karić objavio privatnu prepisku Ane i Zvezdana Slavnića…