Home Zanimljivosti “ISTINA JE – PISAO JE I ZVAO ME”: Potvrdila da je Filip...

“ISTINA JE – PISAO JE I ZVAO ME”: Potvrdila da je Filip Car još u Parizu trudnoj Aleksandri radio iza leđa…

4280
0
Filip Car, Vanja Rašov,
Filip Car, Vanja Rašov,

Potvrdila…

Nakon što je Republika objavila skandalozne prepiske Filipa Cara sa bivšom učesnicom rijalitija “Zadruga”, Vanjom Rašovom, na kojima se vidi kako navodno planira da prevari trudnu izabranicu Aleksandru Nikolić, mediji su stupili u kontakt sa atraktivnom starletom, koja je šokirala svojim priznanjem.

Naime, kako je bivša zadrugarka otkrila, njoj je Car pisao i dok je sa trudnom Aleks boravio na romantičnom putovanju u Parizu.

– Istina je da mi je Filip pisao u više navrata, reagovao mi je na “storije” i zvao me još pre nego što je ušao u “Zadrugu” da se vidimo, ali to je radio i u poslednje vreme.

– Pitao me je kad ću doći u Hrvatsku, ja samu rekla da ne planiram, međutim, sad mi se javila i Aleksandra, koja kaže da mi je on nudio 500 evra kako bi došla kod njega…

– Mislim, kakve su to priče?

– Nisam joj ništa odgovorila – istakla je Rašova za medije.

Zatim je i otkrila kako je Nikolićeva došla do saznanja da je bilo nečega između nje i Cara:

– Ne znam, moguće da mu je gledala koga prati na Instagramu ili mu je kopala po telefonu, što me ne čudi, jer je on mene često zvao.

– Čak i kad je nedavno bio u Parizu sa njom – otkrila je Vanja za Republiku.

Previous articleALEKSANDRA SAZNALA I ODMAH NAPALA VANJU RAŠOV: Doživela slom živaca nakon informacije je Filip Car plaća 500 Evra…
Next articlePOLJUBILA GA – KAMERA SVE ZABELEŽILA: Aneli iznenadila Janjuša – “Ovo nisam očekivao…”