Home Zanimljivosti “BACIO SAM TRI GODINE”: Stanijin bivši razvezao jezik o propaloj vezi –...

“BACIO SAM TRI GODINE”: Stanijin bivši razvezao jezik o propaloj vezi – Pale teške reči…

4224
0
Marko Markovic, Stanija Dobrojevic,
Marko Markovic, Stanija Dobrojevic,

Brutalno iskren…

Marko Marković, bivši dečko Stanije Dobrojević progovorio je o vezi sa starletom i pričama da ga je ona izdržavala.

Naime, njihova ljubav započela je u rijalitiju, a taman kad su svi mislili da će da izgovori sudbonosno “da” raskinuli su, nakon čega je on stupio u “vezu bez veze” sa Žanom Omnijom, kako to oni nazivaju.

U poslednje vreme njegova bivša ljubav ponovo je isplivala na površinu zbog navoda da je starleta izdržavala modela.

Takođe, šuškalo se i kako on “traži isključivo situirane žene, jer je on lenj i ne želi da radi”.

Iz tog razloga, Marko se oglasio i prekinuo tišinu, osvrnuvši se svakako i na trenutnu izabranicu koja boravi u Eliti.

– Kao što sam govorio već, da sam hteo da se pomirim (sa njom), pomirio bih se odavno. Nekad čovek neke stvari kad pusti i kad se vodi onako srcem, emocijom ne primećuje. Ali, kad je prošlo neko vreme shvatio sam da sa ovom pameću ne bih bio u tom odnosu ne jedan dan, nego jedan sat, a kamoli tri godine, nego čovek uči dok je živ. I to da je mene neko ostavio i to je smejurija, ali ‘ajde, ako joj to hrani ego, neka bude – počeo je Marko.

Onda je nastavio o izvesnom izdržavanju od strane Dobrojevićeve:

– Ne tražim ja nikoga, već se jednostavno desi ili ne desi ili mi se neko svidi ili ne. Apsolutno mi je nebitno ima li ta osoba milione ili nema ništa, to materijalno me ne zanima, ako žargonski rečeno ne ‘klikne’ i ne rodi se emocija, prosto ne mogu da budem s nekim. Pa s obzirom na to da poslom kojim sam se bavio, a to je tad najviše bio modeling i raznorazna snimanja, ona je bila protivnik toga i još mnogih stvari kojima sam hteo da se bavim, onda je to trebalo nadoknaditi, a ne da sad priča kako me izdržavala, jer od svoje osamnaeste godine zarađujem sam za sebe. Ja se sad bunim protiv nečega što hoćeš ti da radiš, okej, ja se bunim, onda ću ja da ti to nadomestim na neki način. Od mene je imala, kao i svaka moja devojka, podršku za sve što je htela da radi, dok sa druge strane nije bilo tako. Tako da sam shvatio da sam tri godine bio u pogrešnom odnosu – poručio je on.

Previous articleBILJANA IZBAČENA IZ DOMA – DEJAN SE HITNO OGLASIO: Nakon što su tek obnovili kuću u Veterniku…
Next articlePRELEPE VESTI IZ VETERNIKA – NIKAD SREĆNIJI: Dejan i Jovana progovorili o usvajanju – “To je velika obaveza…” (VIDEO)