Home Zanimljivosti PRELEPE VESTI IZ VETERNIKA – NIKAD SREĆNIJI: Dejan i Jovana progovorili o...

PRELEPE VESTI IZ VETERNIKA – NIKAD SREĆNIJI: Dejan i Jovana progovorili o usvajanju – “To je velika obaveza…” (VIDEO)

1522
0
Dejan Dragojevic, Jovana Stojanović,
Dejan Dragojevic, Jovana Stojanović,

Nijedna ga nije toliko činila srećnim…

Dejan Dragojević uživa u svojoj vezi sa svojom izabranicom Jovanom Stojanović. Iako su još uplovili u vezu u decembru, od februara provode dosta vremena zajedno. Sada kada je Jovana dala otkaz kod Adaktarovih, ona se bukvalno preselila kod Dragojevića u Veternik.

Dragojević je snimio novi video snimak na svom Jutjub kanalu i to zajedno sa svojom devojkom. Tom prilikom je otkrio da Jovana svim srcem žele da usvoje psa, ipak Davidov brat smatra da je imati psa prevelika obaveza

– Ima nešto novo, Dejan mi uzima kucu – otkrila je Jovana kroz osmeh.

– Ne, nemoj toiliko da lažeš. Jovana hoće da ima kera, ali ona da ima kera ona bi bila kao fitnes bliznakinje. Ona bi bila Julija. Ovaj, morala sam da ostavim psa koje mi je kupio Deki, zato što ne mogu od obaveza – počeo je Dejan da imitira Juliju Bliznakinju, a onda je nastavio:

– Ljudi, pas je velika obaveza. Mačke pustiš, one love miševe, skaču s kuće na kuću, umiljivaju se. Uglavnom, mačke su foliranti. Pas je velika obaveza. Njega moraš da vodiš da ga šišaš, da mu brišeš zadnjicu, da ga kupaš, da mu kupuješ različite stvari. Ti mali psi su sve nešto kenjakvi, razboljevaju se lako. To joj ne treba, ona sada treba da se posveti poslu i da trenira i da provodi vreme sa mnom. Ne treba joj to sve – smatra Dejan.

Jovana je dala otkaz kod Adaktarovih

Jovana je otkrila da je dala otkaz kod Adaktorovih. Ona je rešila da upiše kurs za obrve te će iscrtavati svojim novim mušterijama obrve. Dobro je poznato da je Jovana vrlo dobra šminkerka te će svoje znanje da proširi na ovom kursu. Dejan Dragojević je u tome u potpunosti podržava te ju je podsticao da u video klipu ispriča šta sve zna da radi. Jovana, poznata po svojoj skromnosti, nije želella da samu sebe preterano hvali, ali je ostavila mogućnost da će svojoj klijenteli ponuditi raznolike usluge ulepšavanja.

Dejan i Biljana čekaju statičara

Dejan je takođe otkrio da planiraju da sazidaju još jedan sprat na porodičnoj kući u Veterniku. Ipak, da bi počeli sa radovima oni prvo moraju da sačekaju statičara koji treba da proveri da li su temelji dovoljno čvrsti da iznesu građenje kata. Podsećamo, Biljana, David i Dejan su celog leta vršili svakojako renoviranje doma te su čak ugradili i nove prozore u svoj dom.

Detaljnije u nastavku:

Previous article“BACIO SAM TRI GODINE”: Stanijin bivši razvezao jezik o propaloj vezi – Pale teške reči…
Next articlePREŠLA SVE IGRICE: Pojavila se nova slika Maje Marinković – Svi se pitaju šta joj se sad desilo…