Home Zanimljivosti DALILA DRAGOJEVIĆ O PRELASKU NA MESTO DUŠICE JAKOVLJEVIĆ: Otkaz koji je izazvao...

DALILA DRAGOJEVIĆ O PRELASKU NA MESTO DUŠICE JAKOVLJEVIĆ: Otkaz koji je izazvao haos…

2117
0
Dalila Dragojevic, Dusica Jakovljevic,
Dalila Dragojevic, Dusica Jakovljevic,

Ekskluzivno za domaće medije…

Zaštitno lice ružičaste televizije, Dušica Jakovljević, javnosti je saopštila odluku da napušta televiziju Pink na kojoj je gotovo čitavu dosadašnju karijeru provela.

Ova vest je u potpunosti zatekla, ne samo ljubitelje rijaliti formata, već i čitavu balkansku javnost.

Mnoga pitanja su se odmah postavila, od onih koji je pravi razlog, gde Dušica prelazi, da li je donela pravu odluku, kao i kakva je reakcija njenih kolega na sve pomenuto. No, pokrenute su i spekulacije, ko može doći na Dušičino mesto.

Da li je to želja ili realnost, ne znamo, ali ime Dalile Dragojević je počelo da preplavljuje socijalne mreže. Kako se bi nagađalo, već došlo do informacija iz prve ruke, novinari su odmah kontaktirali voditeljku Dalilu.

Evo šta je rekla o ovim spekulacijama, spekulacijama dolaska na mesto Dušice Jakovljević:

Zatečena trenutnim događajem

Tvoja koleginica Dušica Jakovljević je izdala saopštenje da napušta televiziju Pink, nakon toliko godina rada. Da li si iznenađena ovakvom odlukom koju je donela, ali i kakav je tvoj komentar na spekulacije da ćeš ti doći na njeno mesto, da li bi volela?

– Iskreno da kažem, ustala sam skoro i nemam pojma šta se dešava. Što se tiče njenog prelaska, nemam ništa da kažem na to, svako ima pravo da ide tamo gde smatra da će mu biti bolje. Ne bih zalazila u takve odluke i detalje, jer to se mene ne tiče. Ja radim gde radim, zaista ne znam odakle sada ovakve odluke i ovakvi transferi. A što se tiče dolaska na njeno mesto, ja se tu uopšte ne pitam, jer samo čelnici odlučuju o tome. Ja radim tu gde radim, radim ono što volim i ako me neko unapredi, to znači da će biti samo bolje mesto – rekla je Dalila, istakavši da se ona ni na koji način ne meša u odluke čelnih ljudi.

No, da li će se želje gledalaca obistiniti i videti Dalilu Dragojević na mestu voditeljke “Elite”, ostaje nam da saznamo i to vrlo uskoro.