Home Zanimljivosti MILAN MILOŠEVIĆ PONOVO U ZADRUZI: Na ovo su svi čekali – Otkrio...

MILAN MILOŠEVIĆ PONOVO U ZADRUZI: Na ovo su svi čekali – Otkrio sve o pregovorima sa produkcijom… (VIDEO)

294
0
Milan Milosevic,
Milan Milosevic,

Svi su jedva čekali njegov povratak…

Milan Milošević je najavio svoj povratak na Pink televiziju. Nakon što je Dušica Jakovljević dala otkaz na ružičastoj televiziji, došlo je do velikih promena. Međutim, Milanov povratak nema veze sa njenim otkazom jer je on već mesec dana pregovarao sa producijom o svom povratku.

Ekipa novinara je razgovarala sa Milanom pred njegovo gostovanje u emisiji “Amidži šou”, a on je otkrio u kakvim je odnosima sa drugim voditeljima Elite kao i kako je došlo do njegovog povratka na Pink.

– Evo nas ponovo u Šimanovcima. Na moje veliko zadovoljstvo i čelnika ove kuće i naravno gledaoca koji jedva čekaju da se ovde pojavim. Ovo je nešto što su gledaoci jedva čekali, a mi smo tu prvenstveno zbog njih. Milionski auditorijum može da me očekuje u punom sjaju – rekao je Milan, a zatim su ga novinari upitali kako je došlo do toga da se vrati na Pink televiziju.

– Pregovori traju već mesec dana. Razgovori, nije to neki trasfer, nisam nigde radio. Rekoh bolje da odem kod njih nego na biro. Šalim se. Mi smo uvek bili u nekom neobaveznom kontaktu, nismo se nikad svađali niti je bilo zle krvi među nama. Dogovorili smo se da se vratim na Pink, a gde ću biti, videćemo – rekao je Milan, a potom je otkrio da li se osećanja bude u njemu sada kad je ponovo u Šimanovcima:

– Bude se osećanja – rekao je Milan i osvrnuo se na to da li će voditi emisiju “Pretres nedelje”:

– Sve je pod znakom pitanja. Mislim da gledaoci to žele, ali videćemo, ne zavisi ništa od mene – rekao je Milan i priznao da nije bio u kontaktu sa kolegama nakon njegovog otkaza:

– Dušica i ja se nismo čuli otkako sam ja otišao sa Pink televizije u januaru mesecu, nije mi se obratila, niti mi se bilo ko obratio od kolega osim Ognenja Amidžića. Ognjen me je prvi pitao šta se desilo i sa njim sam bio u kontaktu. Nismo mi prijatelji, ali smo kolege koje se poštuju. Više mi znači njegovo javljanje nego njihovih 30 nejavljanja – rekao je Milošević, a novinari su ga upitali da li je na nekoga ljut:

– Ne, ja sam ja. Znam ko sam i šta sam, sve kolege cenim, ali nisam u obavezi da se družim sa kolegama, niti to želim – rekao je Milan i odgovorio da li će zauzeti Dušičinu poziciju:

– Ja nemam čiju poziciju da zauzimam. Ja od 2017. godine učestvujem u stvaranju ovog projekta. Ukoliko bih se vratio tamo, ja ničije mesto ne zauzimam – rekao je Milan.

Šta je još Mian rekao o povratku na Pink i odnosu sa Dušicom Jakovljević, saznajte u video prilogu u nastavku:

Previous articlePRVO JAVNO OGLAŠAVANJE NAKON OTKAZA: Dušica Jakovljević sve rekla – Više nema dileme… (VIDEO)
Next article“LESI SE VRAĆA KUĆI”: Milan Milošević dogovorio ogrman honorar – Informacije pregovora sa produkcijom… (VIDEO)