Home Zanimljivosti MILJANA PLAČE KAO KIŠA: Izmislio da žena ima ono najgore – U...

MILJANA PLAČE KAO KIŠA: Izmislio da žena ima ono najgore – U njoj je video utehu i spas… (VIDEO)

295
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Nije se suzdržala…

Za vreme emisije “Pitanja gledalaca” Darko Tanasijević je naredno pitanje postavio Nenadu Macanovići Bebici.

Usledilo je pitanje vezano za porodicu Kulić na koje je Bebica iskreno odgovorio, a Miljanu je dotaklo i dovelo do suza.

– Kad si napustio Kuliće, da li si se rastao sa Miljanom ili sa Marijom? Koga si više gotivio – glasilo je pitanje.

– Sa Miljanom, a Mariju sam poštovao kao njenu majku koja nas je jedina ovde podržavala…47 puta najmanje sam odgovorio na ista pitanja, prema Mariji sam imao poštovanje jer je jedina bila za naš odnos i podržavala nas – rekao je Bebica.

– Je l’ te je Miljanin otac voleo ili nije – pitao je Darko.

– Miljana kaže da nije, ja kažem da jeste, ali je Marija bila najglasnija – rekao je Bebica.

– Moj tata je jednom rekao da je folirant zbog tih nekih dugova kada sam polomila nogu. Rekao mi je da nije imao odnos sa svojim ocem kao sa mojim. I te kako ga je poštovao. Išli su zajedno, provodili su dosta vremena. Nenad trči da mu skuva kafu kada ustanemo, moj otac ga je u međuvremenu zavoleo. Nikada neću zaboraviti kada smo se vraćali sa mora, ispitivala sam tatu dok je Nenad vozio da li me voli, da li misli da se folira, moj tata ga je zaista zavoleo. Kada se sve ono desilo, više je mom tati bilo žao nego mojoj mami. Mom tati je baš bilo teško! – rekla je Miljana na korak da zaplače.

– Kako komentarišeš formulaciju ovog pitanja?! Kao da je odao utisak da je bio više vezan za Mariju nego za tebe – pitao je voditelj.

– To me ne intresuje! Jedino nas je moja majka podržavala, on je u njoj video utehu i spas jer je njemu govorila da sam sa ovim (Zola) radila sve zarad rijalitija, a da njega volim. To se poteglo kada sam u besu jednom rekla Nenadu: “Šta ideš za mojom mamom kao da si zaljubljen u nju, Bože me oprosti” – rekla je Miljana.

Miljana je na pomen Željka zaplakala, pa progovorila o svojoj muci:

– Od kako je on otišao od naše kuće, ja sam sa Željkom živela u iznajmljenom stanu jer me je to podsećalo na njega, nisam mogla tu da živim. Ja i dalje u sboi u kojoj smo mi spavali ne mogu da uđem i da spavam – rekla je Miljana sa suzama u očima.

– Zbog tih nekih stvari koje je Marija radila zbog Bebice, ostaće misterija. Automatski ponižava i degradira Miljanu, svoje dete, to mi možemo da kažemo Miljani koji gledamo i slušamo. Neko će verovati da je bio sa Marijom, neko sa Miljanom, a neko će verovati da je bio i sa Marijom i sa Miljanom. Isključivi krivci za takva razmišljanja su upravo samo Bebica i Marija – rekao je Đedović.

Reč je zatim dobio i Zola:

– Bebica je ovde pokazao najveću povezanost za Mariju. Mimo saznanja koje ja imam, iz tih nekih njegovih priča, ali šta je vama logičnije?! Sa kim vam je teži rastanak bio?! Sa osobom za kojom je išao 24 sata ili sa osobom koju gleda kako ide sa drugim na Rajsko ostrvo?! Znam da se ta priča vuče već duže. Moje mišljenje je da su to gluposti, ali sam saznao iz pouzdanih izvora, takvi ljudi me sigurno ne bi slagali, on je pričao u društvu kako može da op**i i jednu i drugu – rekao je Zola.

– To sigurno Nenad nije rekao, ovaj pali vatru da bi se ovaj upecao – rekla je Miljana.

– Dobro, ti si potpisivala glavom i da te nikada neće prevariti, pa ti govorio da ne plaćate struju nego gurate čačkalicu, da su ti sestre i majka ku**e – rekao je Zola.

– Ne postoji veći prevarant od tebe! To je isto kao kada ja ako sam ku**a optužim i Miljanu da je ku**a! Ti si veći folirant i manipulator, ti si izmišljao da žena ima rak i da dolaze majci na vrata da bih ti ja uplatila novac – rekla je Kulićeva.

– Je l’ sam te odmah pozvao nakon što si se čula sa Carem?! Budalo, u narodu se nije ni znalo da smo se čuli dok ti nisi lagala, pa sam hteo da pustim poziv. Ovaj gospodin je pričao da sam ja tebe spopadao, maltretirao u bolnici, zvao na video pozive i pravio haos sa tobom i onda sam ja snimio jedan na kom si nasmejana…Znaš da si htela da razbiješ sve po stanu ako se ne ide tamo gde ti želiš. Nisam ušao u “Elitu” zbog para – rekao je Zola.

– Prebijen dinar nisi imao, sve si prokockao, jedino majci to možeš da pričaš, jedino ti ona veruje u to – rekla je Kulićeva.

Detaljnije pogledajte na video klipu u nastavku:

Previous articleDARKO PROČITAO DA MAJA MARINKOVIĆ ULAZI U ZADRUGU: Svi zanemeli – Janjuš odmah skočio na noge… (VIDEO)
Next articleDNO DNA – JANJUŠ PORUČIO DA ŽELI RAZVOD OD SUPRUGE: Saznao šta se desilo napolju… (VIDEO)