Home Zanimljivosti MARIJA KULIĆ SE IZ NIŠA HITNO OGLASILA: Nakon reči Milene Kačavende –...

MARIJA KULIĆ SE IZ NIŠA HITNO OGLASILA: Nakon reči Milene Kačavende – Ne želi više da ćuti… (VIDEO)

624
0
Marija Kulic,
Marija Kulic,

Sve je rekla…

Marija Kulić ove sezone nije deo rijalitija, ali pomno prati sva dešavanja jer je Miljana unutra, ali i Bebica, Zola, kao i Marko Đedović s kojim je na ratnoj nozi.

Takođe je nekada imala i loše komentare za “lažnu” kumu kako narod voli da je nazove, Milenu Kačavendu.

Sada je ipak promenila ploču:

Marija Kulić je neko ko intrigira svojim objavama na socijalnim mrežama, gotovo jednako kao i kada je bila u rijalitiju, u Beloj kući.

Sada je podvukla kako je, iako se ne slaže sa onim što je učinila Ani Ćurčić, oduševljena zbog ophođenja prema Miljani Kulić.

– E kumo, iako si mi gadna zbog iznošenja Anine intime i uopšte zbog odvratnog rečnika, sada ti svaka čast na komentarisanju kod drveta. Uvek sa moje strane realno – rekla je Marija i iznenadile mnoge svojim stavom o Mileni Kačavendi.

Šta je Milan Milošević u emisiji “Sa Ivanom” otkrio o povratku na Pink televiziju, tužbi protiv bivše zadrugarke, sukobu sa Jovanom Jeremić, kao i kakvo je njegovo pravo mišljenje o voditeljima “Elite” saznajte u nastavku teksta.

Pogledajte prilog:

Previous articleKRALJICA PROVOKACIJA PONOVO JAŠE: Oglasila se Maja nakon vesti o Bilalovom otkazu – Odmah potkačila Filipa Cara…
Next articleOBRATILA SE DIREKTNO PRODUKCIJI: Miljanino stanje krajnje kritično – Za sve okrivila Zolu… (VIDEO)