Home Zanimljivosti “NEĆU VIŠE DA BRANIM MILJANU – ONA IMA ĐON OBRAZ”: Marija besni...

“NEĆU VIŠE DA BRANIM MILJANU – ONA IMA ĐON OBRAZ”: Marija besni na rođenu ćerku… (VIDEO)

580
0
Marija Kulic,
Marija Kulic,

Ne veruje šta je doživela…

Marija Kulić se oglasila na svom Instagram profilu ukazujući na ono što je, prema rečima poznate Nišlijke, velika nepravda prema Miljani. Naime, ona je postavila otvoreno pitanje zašto većina za crnim stolom, a posebno Marko Đedović, ubeđuju Jovanu Tomić Matoru da je Anita Stanojlović bila sa njom samo zbog para i većeg honorara u rijalitiju.

Kako Marija ističe isti ti ljudi nisu ni u jednom trenutku to isto rekli Miljani Kulić dok je bila u vezi sa Lazarom Čolićem Zolom.

Mnogi su joj komenatrisali taj stori, ali je Marija posebno istakla jedan u kome anonimni korisnik govori da je Miljana mnogo gora od Zole jer da nije tako ne bi mu davala toliko na značaju te se čas mirili čas pravili scene.

Marija se na veliko iznenađenje složila sa ovim te je otkrila da je vrlo ljuta na Miljanu i da odbija da je brani.

– Da, apsolutno je gora. kada ona može da sedi i da razgovara sa nekim ko joj najgore svakodnevno vređa porodicu najgore, onda ko je ona. Evo, ja sam je rodila i bolje da ne kažem kako ja na to gledam i kako bih je komenatrisala. Ona je đon obraz, zato joj to i svi rade, a takođe da komunucira i sa Đedkom i narogušom koji su me takođe nazivali svakojako. Neka radi šta hoće, ona govori o sebi, svi se čudimo i krstimo, samo neka je živa i zdrava. Meni radi to? Ne očekujte da bilo kada više nju da branim ovde. Ja nisam Miljana. Majka si joj, e pa baš zato što sam bila najbolja, a ona ovo dozvoljava – napisala je Marija.

Marija tvrdi da je Milan Milošević namučena duša

Marija Kulić je ove nedelje dala i jedan veliki intervju za domaće medije. Ona je tom prilikom otkrila kako gleda na to što se Milan Milošević vratio u Elitu:

– Ja sam sa Milanom uvek u kontaktu, drago mi je što se vraća. Mi kada smo bili u sukobu zbog one moje izjave, ja sam pisala Velikog šefici da mnogo nedostaje, meni su njegove emisije bile prezanimljive. Oduševljavala sam se njegovim forama, on kada nešto kaže ja se uvek nasmejem, jednostavno drži pažnju ljudima do pola šest ujutru – ispričala je Kulićka pa dodala:

– Milana mnogo volim, on ima dobru dušu i jednostavno kroz ovo vreme sam se upoznala sa delom njegovog života, jeste namučena duša i žao mi je krož šta je sve prošao i želim mu od srca sve najbolje i da se bavi čime on želi, a to je voditeljski posao . Znam da se i on loše osećao dok nije bio u rijalitiju, nije on patio za tim, ali jednostavno kao da mu je otišao jedan deo tela. Znala sam da će se on vratiti na “Pink” televiziju samo je bilo pitanje vremena kada – rekla je Marija i dodala da su njih dvoje zakopali ratne sekire.

Detaljnije u nastavku: