Home Zanimljivosti MILJANA OTKRILA TAJNE INFORMACIJE: “Pričala sam mu da mi raskrči put ka...

MILJANA OTKRILA TAJNE INFORMACIJE: “Pričala sam mu da mi raskrči put ka Bebici…” (VIDEO)

411
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Otkrila sve tajne detalje…

“Pričala sam mu da mi raskrči put ka Bebici, ali…” – Miljana je svima otkrila detalje svojih osećanja prema Lazaru Čoliću Zoli.

Nastavila su se “Pitanja gledalaca”, te je voditeljka postavila pitanje Miljani Kulić.

– Da li je realno da ispred rehaba nagovaraš Zolu da uništi vezu Bebice i Teodore, kada svi vidimo da bi volela da budeš sa Bebicom – glasilo je pitanje.

– Istina je, uspela sam da izvučem sve, ali ne tada. Govorila sam da plačem za Bebicom, da mi je loše da ga gledam sa Teodorom, nema šta nisam lagala. Rekla sam mu da mi raskrči put da budem sa Bebicom, Bože me sačuvaj, ne bih bila s njim, pa evo…Namerno sam sve to radila. Naravno da mi je ovo bilo nejasno, sada se suočavam sa životom i na šta su ljudi spremni da rade zarad višeg cilja – rekla je Miljana.

– Inače, njeno ovako izlaganje kada ovako priča, ona i ja kada smo obavili razgovor, video sam da neke stvari koje ne može da isfolira. Rekao sam svima, kažem i opet: Sa mnom trebate biti samo iskreni. Nemoj da me lažeš, ona jeste povređena zbog toga što je Bebica uradio, kako i da ne bude. Mislim da bi se isto ponašala da je neki prijatelj u pitanju – rekao je Zola.

– Je l’ ti nju voliš? – pitala je Maša.

– Meni još uvek emocija nije sto posto prošla u tom smeru, ali da ću dati sve od sebe da nemamo intimni odnos. Daćemo sve od sebe da naš odnos krene od nule – rekao je Zola.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod: