Home Zanimljivosti HAOS ZBOG DEJANA DRAGOJEVIĆA: Maja poludela zbog Stanije – Janjuš se složio...

HAOS ZBOG DEJANA DRAGOJEVIĆA: Maja poludela zbog Stanije – Janjuš se složio sa njim… (VIDEO)

506
0
Maja Marinkovic, Marko Janjusevic Janjus,
Maja Marinkovic, Marko Janjusevic Janjus,

Totalna havarija…

Marinkovićeva je tokom noći ušla u klinč sa Markom Janjuševićem Janjušem nakon oglašavanja Dejana Dragojevića, koji je rekao “Novo d*pe, stari mozak”.

Tokom “Pitanja gledalaca” jedan od novinara hteo je da postavi pitanje Marinkovićevoj, ali pre toga je imao da joj kaže jedno važno saopštenje.

– Majo, pre pitanja imam saopštenje. Oglasio se Dejan Dragojević povodom tvog ulaska:”Znači ipak je Aneli govorila istinu, da je Stana provocirala preko storija, i da je znala da je onaj oženjen. Provociraš ženu kojoj si uzela muža. ostavila dete bez oca i krova nad glavom, a kad majka dođe da se izbori, pošalješ poltrona da te pere da nisi ljubavnica. Maja kaže Aneli da mora da je svesna da ima dete, svi ćute, a ona razvečla Janjuša. Novo dupe, stari mozak”, rekao je Dejan – završio je novinar.

– Čovek na mestu, potpuno u pravu – rekao je Janjuš kroz smeh.

– To je Deki što je posle Daliline prevare sa Filipom opet hteo da pređe preko svega. On je najstrašnije vređao moju porodicu i mene, ne može da bude dobar čovek, jer je trčao za krem bananicom kao da mu je poslednje – rekla je Maja.

– Nekada si mu donosila parfeme, a vidi sad – dodao je novinar.

– Tako je, ali sam ja žena džek. Njega boli moje du*e, koje sam ja sama platila – kazala je Maja.

– Majo, ovo sam ti i ja rekao. Zašto želiš da opereš Staniju, koja ne može da se opere? – upita je Đedović.

– Imam pravo da verujem u njenu stranu priče, to je moja stvar. Zašto Dejan sada mene vređa, a Dalili je prešao preko svega bio? Najužasnije je vređao Takija i mene, a niko ga nije osudio. Ne možete sa mnom bez činjenica i argumenata, s*radovi jedni – istakla je Maja.

– Ova Maja sad brani Staniju, kao da je Uroš krenuo da brani obezbeđenje. Majo, ozbiljan si ološ. Zamisli Stanija pošalje tebe u rijaliti da je braniš – kazao je Janjuš.

– Aneli, kako ti komentarišeš Dejanove reči? – upitao je novinar Ahmićevu.

– Mene intuicija nikad ne vara. Kad sam videla da je Maja ušla, znala sa sigurna da će se približiti Staniji. Ubeđena sam bila da će se udružiti. Maja mene nije vređala, ali je rekla neke stvari, za koje je mislila da će mene duboko povrediti. Staniju niko više neće oprati. Džaba joj što je Maji rekla da je opere, ali nema ništa od toga – kazala je Aneli.

– Da li smatraš da je Maja Stanijin poltron? – upitao je Darko.

– Pa znam da joj je Stanija bila uzor, ne mogu da kažem da nije – kazala je Aneli.

– Ja jesam bila sa njim dok je bio oženjen, a voleo me je kao Boga. On je prevarant, kao i njegova žena, zato ne sme da načini nikakav korak ka Aneli. Njegovo dete ide u školu i gleda kako joj tata dira Aneli za du*e – kazala je Maja.

– Majo, Aneli nije ljubavnica – dodao je Darko.

– Aha, kako da ne – kazala je Maja.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

Previous articleMAJA POKOPALA JANJUŠA: “Žena ti prašta što je varaš jer joj donosiš pare” – Iznela sav prljav veš… (VIDEO)
Next articleDRAMA U BELOJ KUĆI: Aneli Ahmić i Maja Marinković u centru skandala – Svi poskakali na noge… (VIDEO)