Home Zanimljivosti “LJIGAVAC – ŽENA GA SE STIDI”: Taki Marinković ušao u crveno zbog...

“LJIGAVAC – ŽENA GA SE STIDI”: Taki Marinković ušao u crveno zbog Janjuša – “Za bolje i nije…”

263
0
Taki, Maja Marinkovic, Marko Janjusevic Janjus,
Taki, Maja Marinkovic, Marko Janjusevic Janjus,

Sve sem lepih reči za bivšeg zeta…

– Eto, tražili ste kraljicu rijalitija, dobili ste je. To je moja Maja, stigla mačka u rijaliti, a miševi se poplašili – rekao je Taki kroz smeh za Republiku.

Marinković se takođe osvrnuo na odnos njegove mezimice sa Janjušem:

– Ma tu nema ničega, kakvi, vi ste videli šta je on njoj radio, pipa je za grudi, meni su poslali taj snimak, šta ja kao otac treba da radim u takvoj situaciji? Pa ima i on dete! Zašto se ne stavi u tu poziciju. On kao pokušava nju da ponizi, da bude veliki šmeker, on je šmeker sa ulice, nije mogao da se obuzda, pa ste videli da je morao Milan da pokriva njegovu sramotu. To je jedan ljigavac, koji ne zaslužuje ni gram pažnje. Maja je samo pokazala koliko on nju i dalje voli i da mu je ona rak rana, to što on sad pokušava da dokaže Aneli, to radi da bi se Maja oko njega zaigrala, pa ponovo budu zajedno, ali od toga nema ništa. Sad treba da krivi Maju što je ostavio Aneli? Njemu ni Maja, a ni ja, ne možemo da pređemo preko toga što je on nju ostavio u najtežem periodu života, to nikako, to govori kakav je on kao čovek. Njega se i žena stidi, šalje mu one prljave stvari, za bolje i nije, žena shvatila sa kakvom bagrom ima posla – tvrdi Taki.

Na pitanje da li Maja još uvek gaji osećanja prema budućem tati Filipu Caru, Taki je bio isključiv kratak i jasan:

– To je i normalno, meni se to ne sviđa, ali to je Maja, uvek bila iskrena, nikada nije krila emocije. To je sveže, još eto, to što se desilo dok je bio sa Aleksandrom. Ali ne bih njega komentarisao zaista, jer on je neko kome ni ime ne bih spomenuo. Nema potrebe, pokazao je ko je i šta je, njemu je dovoljno što ga je karma i sudbina stigla – rekao je on.

Na kraju, ostala je polemika oko odnosa Teodore i Bukilića, u koji je Maja naočigled svih gledalaca unela turbulencije.

– Tu nema ničega, Maja je samo zavrtela priču. Mislim da on nju ne bi mogao da obuzda, jer on je dosta patrijahalno vaspitan, pa bi mu Majino ponašanje verovatno izazvalo samo glavobolje. Ali dobro, videćemo šta će tu biti, još je rano, gledao sam danas i onaj snimak kako su se slatko smejali, vidim da tu već postoje problemi. On je pre ulaska rekao da je Maja njegov tip i da bi voleo da bude sa njom u rijalitiju, evo, želja mu se sada i ostvarila, pa ćemo videti, ja bih tu samo pustio vreme da prođe – završio je Radomir za Republiku.

Kome će Maja još pomrsiti konce svojim učešćem, ostaje nam da ispratimo kraj malih ekrana.

Previous articleMILJANA SE PREKO PRODUKCIJE OBRATILA MARIJI KULIĆ: Sve će se saznati – “Oprosti me Bože…” (VIDEO)
Next articleMAJA VEŠTO OTIMA NIKOLU: Ucveljeno plače – Da li će produkcija reagovati zbog ove bahatosti…