Home Zanimljivosti “JANJUŠ I ANELI SU DVA LAŽOVA – STANIJA JE ZA NJU INSTITUCIJA”:...

“JANJUŠ I ANELI SU DVA LAŽOVA – STANIJA JE ZA NJU INSTITUCIJA”: Javno priznala koga ne može očima da vidi… (VIDEO)

424
0
Maja Marinkovic, Aneli Ahmic, Marko Janjusevic Janjus,
Maja Marinkovic, Aneli Ahmic, Marko Janjusevic Janjus,

Rijaliti zvezda iskazala je gađenje prema pojedinim cimerima iz Bele kuće…

S obzirom na to da nije bilo izbacivanja u “Eliti”, kako je Ana Radulović već objavila, u Šiša baru su se pretresale raznorazne teme koje interesuju sve gledaoce.

Sledeća gošća voditelja “Pinka”, bila je Maja Marinković, glavni akter mnogobrojnih situacija na imanju u Šimanovcima.

– Majo, je l’ ti hladno jer Bukilić više nije ovde? – zanimalo je Darka.

– Krivo mi je jer se to desilo. Iskreno, nije mi jasno da je devojka iste večeri nakon njegove diskvalifikacije bila vesela tokom cele žurke. Dobra sam sa njom, ali mi nije jasno da to može. Prirodno je da ima kompleks od mene, jer sam s njim bila dobra. Ne prijaju mi ljudi ovde, poa čak ni učesnici koje znam. Ove godine sam odlučila da gledam svoju za*njicu – kazala je Maja.

– Da li si kivna jer se Đedović druži sa Aneli više nego sa tobom, koju zna duže? – upitao je voditelj.

– Nije mi prirodno da Aneli dobije veću budžet od mene. Ja njega mnogo volim, to ne može da promeni naš odnos, ali je to tako. Možda moje druženje sa Nikolom J. nervira Mionu i Ša, ali ja tu Mionu svakako ne mogu da gledam očima. Mi smo bile najbolje drugarice u ”Zadruzi”, a tada sam bila u tajnoj vezi sa Janjušem. Naša šifra je bila ”Anđela”. Ona se probudila jednog jutra i samo odrukala to. Ne volim kad je neko drukara i cinkaroš. Karma je ku*ka. Njoj je lakunulo jer je dečko raskinuo sa njom – kazala je Maja.

– Kako komentarišeš odnos Aneli i Janjuša? – upitao je Darko.

– Ma, dva lažova. Zatvoren odnos učini da proradi hemija, ali kad se to desi, teško se neko suzdrži. Ona je jako kvarna osoba, nije dovoljno inteligentna da može da mi parira. Stanija je za nju institucija – kazala je Marinkovićeva.

O čemu su još razgovarali u Šiša baru, pogledajte ispod: